SAVJETI KAKO PRIVUCI ZENE NA FACEBOOK

Žene iz snova vjerojatno gledate  i nalazite  na Facebooku. Ali to je je osuđujuće. Nažalost, sliku žene  iz snova stvarate sebi na  na temelju onoga što vidite na svojoj  Facebook stranici i na stranicama prijatelja.

Ali na Facebooku  ne možete vidjeti njen  govor tijela ili čuti njene  riječi, ali , zato one  mogu dobiti sliku o vama ,ideju o tome što je vaš život  i to sve kroz vaše  slike, komentare, i interakcije.

Na primjer, ako ste prijatelji s ženom na Facebooku koja ima tonu prijateljicama, a završite u jednoj od svojih slika pijanih i suho seksati kauč, tada će njezini prijatelji  uzeti obavijest. Oni će stvoriti mišljenje o vama, u dijelu, na temelju te slike … a to mišljenje vjerojatno neće biti dobro!

Stoga, kad god se sa svojim prijateljima slikate, a znate da  slika može završiti na Facebook, budite oprezni.Slikom pošaljete poruku   koja kaže da niste magarac, kreten, pokvarenjak,sliku koja će pokazati da ste sigurna osoba, zabavna zanimljiva.

Štoviše, koristiti svoj Facebook ažuriranje, pa pokažite  svoje jake kvalitete. Drugim riječima, ne cvilite o nekome ili ne pravite  primitivan i arogantan komentare; Umjesto toga, govorite na način kojim pokazujete drugima svoju dobru stranu.

Zapamtite, žene uvijek gledaju slike  na Facebooku! Zbog toga treba da date smisao svojoj slici na profilu , jer vaša slika ženi mnogo govori, a što je još i važnije šalje poruku o vašim vrijednostima i govori ko ste.

Ako vaša slika šalje krivu poruku, žena neće  ni pogledajte ostatak vašeg profila.

Na Facebooku, žene će vidjeti vašu profil , a šta ih privlali na prvu .Prije svega; dakle, stavite slike koje  šalju pozitivnu poruke o vama. Na primjer, ako volite pse, provjerite imate li psa u svom profilu.. Ako volite putovati, stavite  sliku  sebe sa putovanja.

Nemojte staviti besmislene ili glupe slike.

3. Ispunite svoj profil s duhovitim i inteligentnim informacijama.
Ako žena provjerava vaš profil, hvali vašu  sliku, dajte joj nešto više da  pogleda. Iako se čini sirasto , ispunite ‘o vama’ odjeljak neka žena zna da ste tip čovjeka koji je želi upoznati bolje.

Bilo da želite privući vruće žene, jedinstvene žene,  ili bilo koje druge žene na Facebook, morate im pokazati da imate neku stvarnu osobu  iza slike, jer slika mora za nju biti stvarna

Koristite svoju pamet!
Koristite svoj smisao za humor!
Koristite svoju inteligenciju!
Pobrinite se da koristite sve te stvari da neka žena na Facebooku jasno zna tko ste i zašto bi trebali biti zainteresirana za vas!

Fus nota: Žena koja voli ono što vidi htjeti će  znati više, dok žene koja ne vidi ništa neće biti sigurna da li ona želi saznati više.

4. Slijedite stranice koje vas zanimaju i komunicirajte sa njima
Jedan od načina da privučete žene na Facebooku je da se pred njihovim licima i o netko sa sličnim interesima, neko ko joj je poznat. To možete učiniti po pronalaženju stranice koji vas interesiraju te stvaranje točka interakcije s njom.

Vjerujte mi, više ćete komunicirati na Facebook stranici, više ćete vidjeti žene na Facebooku. To je jednostavna matematička jednadžba!

A ako ste uspjeli reći više nego samo ‘cool’ ili ‘strašan’, žene sa sličnim interesima će htjeti provjeriti.

Dakle, ostavite duhovite, insightful, ili inteligentne komentare i imat ćete tajne obožavatelje provjere vaš profil.

5. Koristite pozitivne riječi
Sada kada ste ženu zainteresirali za svoju sliku profila , provjerite da li možete zadržati njen  interes pomoću  pozitivne riječi u vašim promjenama.

Žene će se vjerojatno svidjeti ili razgovarati s vama, ako vam poslati pozitivnu poruku. Razmislite o tome na ovaj način; tko želi upoznati prgav šupak, a kamoli ga imati u svom životu kao partner?

Koristite iznad 5 savjeta za privlačenje žena na Facebooku, a zatim početi govoriti ženama koji pokazuju interes. Što više komunicirati sa ženom, više ona će provjeriti da vidi ono što radite. Također, više shvatiti da će za dobivanje zajedno s vama kada je vrijeme righ

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *