Poznata manekenka se SKIDA ZA LAJKOVE

Manekenka se skida za lajkove

Jedna poznata evropska manekenka se skida za lajkove

Neobicna modna-kampanja pokrenuta na Facebooku

Poznata evropska manekenka se skida za lajkove – Holandska firma za proizvodnjau odjece Stusy pokrenula je popriličnu neobičnu modnu kampanju. Na svojoj Facebook stranici jedna njihova poznata manekenka Anette I. se skida za Facebooku kako bi sebi i firmi osigurala lajkove.

Ova kampanja je osmišljena tako da promotivno lice  za određen broj lajkova skida jedan komad odeće. Na ovaj pomalo smesan način samo tvrtka promovišite svoj asortiman odj=eće. Iako je ideja o promociji bila mozda dobra na neki nacin, izazvala je brojne polemike i rasprave u svetu marketinga uopce.

“Manekenka je potpuno obučena u odeću proizvođača Stucy, i kako dolaze lajkovi ona se sve vise otkriva kracom odecom kako bi izazvala dobru reakciju sledbenika”, samo je jedan od milion komenata na ovoj stranici.

Ova kontraverzna Facebook stranica biljezi vec ogroman broj poseta svaki dan. Ne bi čudilo da ova neobična kampanja na noge digne sve agencije za zastitu zensksih prava i iazazove velike polemike u modnim i marketingskim krugovima.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *