Upoznao si djevojke online – izbjegavaj ovo..

Djevojke online

Upoznao si djevojke online  i zelis imati nesto  sa njima – ibjegavaj ove stvari!

Evo par savjeta koje trebas izbjegavati kada si upoznao djevojke online, odnosno decke ako  si djevojka. Sljedece greske moras izbjegavati kako ne bi nesto poslo po zlu. Takodjer mozes provjeriti valjanost profila.

1. Nemojte pretjerano luditi nad fotografijama. Pogledajte da li osoba ima više slika na profilu. Jako je bitno da ima dosta slika sa prijateljima, Time nam obično, govori da je profil pravi.
2. Nastavite kontakt putem skajpa ili wibera koji vam daju veliku prednost, jer možete čuti i vidjeti osobu.
3. Dobro pregledajte njena interesovanja, hobije, omiljene filmove, muziku, sportiste, jer jako je bitno da komunicirate sa osobama sličnih interesa, Bilo bi apsurdno javljati se osobi koja je vegetarijanac a vi ste ljuibitelj lova.
4. Provjerite lokaciju odakle je osoba, jer ako ste iz istog grada to poprilično olakšava mogućnost kasnijeg upoznavanja.
5. Provjerite bračni status i status veze osobe, a možete i provjeriti i historiju time linova radi nalaženja eventualno sumnjivih postova.
6. Jako je bitno da stupate u kontakt sa osobama sličnih afiniteta, jer to će u kasnijim fazama upoznavanja u mnogome vam olakšati daljnju komunikaciju.

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *