USPJEH ONLINE UPOZNAVANJA – evo kako…

Uspjeh net upoznavanja

Uspjeh u online upoznavanju najvise zavisi od Vas

Da biste ostvarili taj uspjeh u upoznavanju na Internetu, drzite se sljedecih uputa.

1. Koristite dobre sllike. Na sajtu koji koristite postoje hiljade ljudi i neki od njih su slični vama. Iako budu imali bolje slike od vaših privući će više pažnje i upoznati žene kakve žele. Veoma je jednostavno, da bi upoznali zanimljive ljude morate imati zanimljive slike. Vaše slike moraju biti jasno vidljive i što novije. Izbjegavajte postavljati slike iz daljine, slike sa sunčanim naočalama, kapama, Ako osoba ne može vidjeti kako zaista izkledate , teško ćete dobiti njen broj telefona

2. Pišite osobama koje traže nekog, poput vas. Jako je bitno da online upoznavanje nije isto kao online kupovina. Kada kupujete nešto online možete izabrati i uzeti ono što vam se svidi, a kada se upoznajete online, morate voditi cijelu konverzaciju sa osobom ,prethodno. Ja često dobijam poruke od muškaraca koji, kao da su previdjeli, podatke napisane na profilu. Javljaju mi se sa porukama poput ove “Smiješno, nisam mislila da će moje godine biti problem. Stvarno ? Da li si pročitao na mom profilu da ja trazim osobe od 25-35 gosdina.”  I to nije isto kao da trazim osobe od 45-50 godina.

Uspjeh internet upoznavanja

Match.com posjeduje opcije međusobnih poklapanja koje vam pomažu da nađete osobe sličnih interesovanja i afiniteta i koncipirane su da nađu osobe sa podudarnom visnom, težinom, lokacijama i drugim kriterijima.

3. Postavljajte zanimljiva pitanja.  A da bi ih postavljali morate pročitati i proučiti interesovanja osobe sa kojom komunicirate. Kao , na primjer, nećete je pitati da joj pomognete popraviti biciklo, ako ste na njenom profilu pročitali kako je upravo upješno popravila biciklo. Kao i u svemu ako uložite vremena i truda i proučite dobro profil osobe, bićete nagrađeni upoznavanjem neke zanimljive osobe. Morate nalaziti pitanja koja su zanimljiva i vama i njoj. Kao, na primjer, “vaše slike iz Grče su divne, koji vam je omiljeni dio te zemlje?”

4. Nemojte se ponašati kao uhoda, dok čekate njen odgovor. Nastavite sa svojim regularnim životom. Nemojte stalno provjeravari e-mail, klikati na njen profil da vidite kada je posljednji put bila online i zapamtite, da vi ovu osobu ne poznajete u stvarnom životu i nemožete imati neka posebna očekivanja od nje ili uticati na to kada će ona da vam odgovori.

Jedna misao o “USPJEH ONLINE UPOZNAVANJA – evo kako…

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *