PROVERITE DA LI VAS VARA ONLINE ovako…

Proverite partnera

Proverite da li Vas supruga ili suprug vara na internetu

Proverite, ipak.

Zanimljivu i poučnu priču čuli smo od Milice K, koja nam je ispričala kako je proverila svog muža putem lažne cyber ljubavnice.

“Kreirala sam Facebook profil jedne atraktivne plavuse i dodala dosta slika iste osobe zatim sam dodala neke zajednicke prijatelje na Facebook, a onda sam dodala i svog supruga medju prijatelje. Da bi bilo uverljivo, pustila sa da se on meni prvi javi – sto sam i ocekivala. Javio se je nakon 1 dan, a nasa priča je krenula spontatno – gde zivimokoliko imamo godina, cime se bavimo… Ispočetka smo se dopisivali samo kada je na poslu , a kao izgovor govorila sam da mi je kuci net jako los. Znala sam da se ne mozemo dopisivati kad smo zajedno jer bi se nekako omako pa bi on sve povezao. On je govorio da  je sobodan iako je ozenjen i da mu je dosta njegove supruge. Iako sam bila gotovo presvratila, uzela sam i novi  broj kako bismo instalirali viber i dopisivali se tako kad je bio na treningu ili na kafi sa prijateljima. Nekoliko puta me je pokusao nazvayi, a ja se ne nisam javljala . Uvijek sam imala neki izgovor. Jednom prilikom sam zamolila svoju prijateljicu da se ona javi kako bi cuo njen glas, a mislio da je  to njegova fatalna plavusa – kako me je nazivao prilikom dopisivanja. Nedugo nakon toga poceo je slati svoje slobodnije fotografije i predlagao susret uzivo.

Dogovorili smo susret – i naravno, tu se pojavljujem ja sa papiima za razvod braka. ”

Provera partnera online postaje sve uobičajeniji metod provere i  sve više muškaraca i žena pribegava ovom načinu provere vernosti svojih  zivotnih saputnika. Neki se uvere u nevernost neki ne – varira od slučaja do slučaja,
ali dok god niste sigurni u identitet sagovornika ne mozete znati s kime se dopisujete zato je provera identiteta krucialna u internet komuniciranju.

Pitanje ostaje šta biste vi uradili da uhvatite svog partnera u on line neveri? Da li biste to oprostili?

Jedna misao o “PROVERITE DA LI VAS VARA ONLINE ovako…

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *