SKIDANJE NA WEB KAMERI za lajkove

Skidanje na Web cameri

Skidanje na Web kameri – opsednutost ili razonoda?

Novi Sad je nedavno potresla priča o M.K. koja ima svega 21 godinu i spremna je sve da uradi za Facebook lajk, pa i skidanje.

Njena opsednutost lajkovima dovela je do toga da je spremna pozirati na webcam potpuno naga ako je broj lajkova dovoljno velik za to. Kada su je upitali sta bi sve uradila za lajkove odgovrila je da je nebo granica.

Inače,  lajkovi slika, raznih profil statusa i postova na Facebooku danas su znak, bukvalno koliko ste popularni , a mnogi tinejdzeri su spremni uraditi sve samo da bi bili sto popularniji na ovoj društvenoj mreži. U ovom slucaju, M. nije izuzetak iako je ona u svom prikupljanju lajkova otisla malo predaleko.

Njen Facebook profil je zabelezio rekodrdnih deset hiljada lajkova jedne slike i stotine hiljada mesečnih pregleda čime je pretekla i mnoge ozbiljne stranice raznih firmi. Razgledajuci njen profil naisli smo i na mnoge zanimljive komentare i pozive na chat i video chat raznih muskaraca iz Srbije, a na mnoge od njih M. nije čak ni odgovorila. Sve ovo ukazuje na sve veću potrebu mladih da budu popularni na društvenim mrežama imaju mnogo pratilaca i prijatelja. Nije neuobicajeno da tinejdzeri bukvalno skoro svaki trenutak svog života dele sa priateljima na Facebooku putem raznih video poruka slika i statusa, ali mi mislimo da je M otisla malo predaleko u ovom.

Šta vi mislite?

12 misli o “SKIDANJE NA WEB KAMERI za lajkove

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *