LJUBAV U TROJE

Matthew i Michelle Catano iz Californije već 10 godina su zajedno. Nakon nekoliko godina braka shvatili su da im nešto nedostaje.
Koristeći aplikaciju za ugovaranje ljubavnih susreta upoznali su 26-godišnju Courtney za koju kažu da im je promijenila život nabolje. Njih troje sada žive kao bračni partneri, a njihova dvojica sinova je zovu mama.

Poligamna veza traje već dvije godine, a Matthew i Michelle kažu kako im je poboljšala intimni život i učinila ih boljim roditeljima.U krevetu nema ljubomore i uživaju.

“Biti sa dvije žene poboljšava samopouzdanje. Imam mnogo potreba tako da uživam u dodatnoj ljubavi i privlačnosti”, rekao je Matthew.

Kaže kako njegovi sinovi Dario (7) i Anthony (2) imaju dvije mame koje divno brinu o njima. Svoju ljubav dijele i na društvenim mrežama.

“Način na koji me gleda, dodiruje i voli je nevjerovatan. Volim te Michelle”, napisala je Courtney koja ističe da je presretna.

Zajedno idu na godišnje odmore i upoznaju se s ljudima koji dijele iste interese i žive u istim zajednicama. Druže se sa još jednom triom – Buddyjem, Rose i Lauren koji također imaju djecu.

Broj ovakvih porodica u SAD-u je u porastu.
IZVOR(KLIX.BA)

4 misli o “LJUBAV U TROJE

  1. Sposoban covek, nista cudno. Moj cukun deda je imao dve zene jos u to vreme to nije bilo nista toliko neobicno cak je imao i veliko postovanje od drugih ljudi zbog toga

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *