Pričaonica

Pričaonica

Pričaonica

Jedan od najstarijih nacina upoznavanja na internetu i generalno dopisivanja,posebnu draz ovom vidu upoznavanja daje i cinjenica da ste u pricaonicama i na chat kanilima potpuno anonimni,dakle u pocetku niko ne vidi vasu sliku nema webcamera i slicno naravno ako komunikacija toliko odgovara vama i vasem sagovorniku,uvijek je mozete nastaviti putem skajpa.vibera i slicno.Postoje mnogi chat kanali kako kod nas tako i u inostranstvu.tako da ako jos niste probali ovaj nacin upoznavanja sagovornika na internetu,preporucujemo vam to.
Pričaonica ili čet (chat) je prvi oblik neposredne komunikacije među internet korisnicima. Opstao je do današnjeg dana, jer je još uvek primamljiv zbog tajanstvenosti koja intrigira. Pričaonica je i prvi oblik društvene mreže koji se pojavio na internetu i nezaobilazan je segment internet druženja i upoznavanja.

Pričaonica Krstarice bila je i ostala prva internet pričaonica koja vam nudi druženje i upoznavanje sa ljudima iz Srbije i celog sveta.

U okviru nje postoji veliki broj soba gde ljudi razmenjuju iskustva, znanje, emocije, mišljenje i savete.

U svakom trenutku, sa nama je najmanje 1000 muškaraca, žena, devojaka i mladića.
Sa njima možete razgovarati o automobilizmu, muzici, seksu, romantici, sportu. Upoznajte ih. Upoznajte se.
Jedina granica koju imate u komunikaciji na Pričaonici jeste vaša mašta. Sve ostalo je moguće, a znamo i da su se mnogi tako upoznali i ostali zajedno za ceo život.
Možete i da registrujete svoje ime i da svi znaju da ste to vi čim se pojavite – da budete poznati, da vas svi znaju.
Pridružite se velikom broju posetilaca Pričaonica

koji nam s razlogom već preko 16 godina pružaju poverenje, svesni da će preko nas upoznati drage osobe.

izvor(https://www.krstarica.com/)

9 misli o “Pričaonica

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *