Koji ste tip muškarca?

1. Subota je ujutro. Gde se nalazite? 
a) Volontiram 
b) Gledam snimke legendarne tekme sa suprugom 
c) Na podu u kuhinji, zaspao sam tu kad sam u četiri ujutro došao kući
U anketama 1 od 10 muškaraca tvrdi kako mu je dobrovoljni rad poboljšao seksualni život. Ako ga usporedite sa satima provedenim za šankom, volontiranje je i mnogo zdraviji način da upoznate nekoga. S druge strane, gledanje utakmice ipak je zabavnije… 
2. Pogledajte oko sebe po kući. Šta vidite? 
a) Spavaonicu kao u vojsci: sve je čisto, izglačano, složeno i spremno za inspekciju 
b) Nema moje vreće za spavanje. Spremačica je valjda posudila i otišla na kampiranje 
c) Vidim tipičnu mušku gajbu. Ono malo prljavštine što se vidi nije ovde zato što sam neuredan nego zato što je nisam stigao staviti sve ispod tepiha 
U anketi provedenoj u Irskoj gotovo je 90 posto žena reklo da ih neuredni muškarci nimalo ne privlače. Aljkavost nije seksi, a izbegavanje kućnih poslova uzrok je svađa čak 64 posto parova. 

3. Budite iskreni. Šta vidite kad se pogledate u ogledalo? 
a) Doteranog muškarca s čeličnim telom 
b) Frajera s nekim kiloframom više 
c) Samo malo da obrišem suze pa ću vam reći… 
Promenite ishranu i potražite najbližu teretanu, nema vam druge. “Bez sumnje, gubitak višak kilograma dokazano utiče na poboljšanje seksualnog života”, kaže dr. Martin Blink, psiholog sa univerziteta Djuk. 

4. Gledate televiziju sa partnerkom. Istovremeno… 
a) Čudite se zašto toliko voli “Sulejmana Veličanstvenog” 
b) Iz dosade se igrate baterijama daljinskog 
c) Kao manijak menjate programe, prestajući samo dok grizete nokte ili podrigujete 
Psiholozi sa Univerziteta Luisvile tvrde da će vaše nekontrolisane i stalno ponavljane loše navike prse ili posle kod vaše partnerke ubiti svaku želju za životom. Ili u najmanju ruku želju za životom s vama. Profesor Majkl Kuniham ljudsku reakciju na nečije loše navike uspoređuje s alergijama: “Ako ste stalno u kontaktu s izvorom nelagode, vaša će se osetljivost s vremenom povećavati, a negativne reakcije postajati snažnije”. 

5. U prodavnici ste. Koje voće ćete kupiti? 
a) Banane 
b) Nar 
c) Računa li se i pita od jabuka kao voće? 
Možda niste znali, ali nar podiže libido. Sadrži vitamin E i veliku količinu antioksidansa koji su ključni za održavanje zdravog seksualnog života. Želite li i dovoljno energije za celovečernji seks dobro će vam doći i koja banana. 

6. Vaša partnerka stalno cmizdri zbog posla. Šta ćete uraditi? 
a) Pokušaćete da je utešite 
b) Pravićete se da je slušate, a zapravo razmišljati o novoj sezoni Pro Evolutiona na PlayStationu 
c) Opomenuti je da ne plače opet bezveze jer je samo “lupa” PMS 
Ne zadovoljite li emocionalne prohteve vaše tužne partnerke, naći ćete se u neugodnom položaju. “Izostanak reakcije na emocionalne potrebe partnerke može opasno ugroziti vezu”, tvrdi istraživanje objavljeno u jednom američkom časopisu
REZULTATI 
Uglavnom A 
Vi ste… seksi div 
Jednostavno, možda ste i previše seksi, lik gotovo bez mana. Komadi čekaju u redu kojem se ne vidi kraja. Spremne su na sve , samo još da se i vi udostojite da ih pogledate… Imate sve što žene žele: brižni ste, liberalni, otvoreni, dobro izgledate… Ako je to zato što u ovom testu lažete, Bog će vas mrziti. A ako ne lažete, već vas mrze svi ostali muškarci… 

Uglavnom B 
Vi ste… seksi sirovina 
Balansirate na tankoj liniji između privlačnosti i odbojnosti. Želite li biti zaista seksi, morate ponekad ugoditi i ženskim mušicama, njihovim emocionalnim potrebama. Stisnite zube i učinite to, njihova opčinjenost vama biće vam nagrada. 

Uglavnom C 
Vi ste… vuk samotnjak 
Kako stvari stoje, sudbina vam je namenila da umrete sami. Najverovatnije od utapanja u vlastitoj prljavštini… Vaše loše navike i nedostatak poštovanja prema drugima jednostavno su zastrašujući. Jeste li možda razmišljali da postanete političar?
izvor(menshealth)

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *