O NJEMU BRUJI CEO SVET! Umro je, al’ je živ: Pokopali ga, a on se VRATIO kući mrtav pijan… (VIDEO)

Meksikanac Miguel Angel Gomar De Luna (74) prošle je godine pobegao iz staračkoga doma. Njegova zavisnost od alkohola bila je snažnija od topline kreveta i osiguranih obroka. Otišao je usred zime, a nekoliko meseci kasnije, njegovu porodicu je kontaktirala policija. 

Objasnili su im da su naišli na poprilično raspadnuto telo koje je odgovaralo opisu njihovog člana porodice. Fotografije tela pokazali su njegovoj ćerki Luceri Gomar Ramos. Iako nije mogla da ga prepozna, potpisala je da je to njen otac, jer joj je rečeno kako neće moći da preuzeti telo ukoliko službeno ne potvrdi da je to zaista on.
Ćerka nesrećnog Miguela nije želela da riskira pa je ubrzo organizovana njegova kremacija i sahrana. Dva meseca nakon sahrane, krajem februara ove godine, porodica je primila još jedan poziv.
– Vaš otac i deda je ipak živ. Policija ga je pronašla na ulici dok je prosio za novac kako bi mogao kupiti još koju bocu “žestine” – saopštili su porodici. 

Miguela su još istoga dana doveli kući i to potpuno pijanog sa zavojem oko glave jer je, čini se, pao na glavu usred višemesečnih pijanstava.

– Oni su mislili da sam mrtav, ali ja samo hodam i hodam, rekao je pred kamerama Miguel, a porodica je srećna iako se još oporavlja od pozitivnog šoka. 
Ipak, sada ih čeka mnogo birokratije. Treba se utvrditi čije su telo kremirali, kao i Miguelu vratiti identitet sa obzirom da je pravno proglašen mrtvim. 

izvor(srbija.danas)

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *