ANA JE POPILA 4 VOTKE SA ENERGETSKIM PIĆEM: Sutra je na internetu videla svoj S*KS SA TROJICOM (VIDEO)

 

Celog tog dana Anu S. iz Minasote jurio je umor. Iz kuće je izašla neispavana, noge su joj klecale. Ali morala je na žurku svoje najbolje drugarice Lajle. Usput je svratila do paba da pokupi deo muške ekipe. Na ulazu se umalo onesvestila. Drugar joj je pritrčao i odveo je do šanka. Ubrzo joj je doturena “bomba” – votka i jedno popularno energetsko piće. Eksirala je dve i bila spremna da nastavi.
Žurka je bila na vrhuncu kada su Ana i drugari bukvalno grunuli u Lajlin stan. I svi odmah otrčali do stola prekrivenog alkoholom i konzervama energetskih napitaka. Ana je uzela flašu votke i dve konzerve nekog energetskog napitka. Više joj nije bila potrebna čaša. Sipala je u sebe tečnosti naizmenično. Obično bi popila četiri-pet energetskih bombi za veče, ali ovaj put nije brojala.
Probudila se u nepoznatoj sobi nepoznate kuće, gola, bez drugara, torbe, novčanika. Iz susedne sobe čula je nepznate muške glasove. Ustala je, a onda je pala. Nije osećala noge i kukove. Nije se sećala. Dobauljala je do vrata, podigla ruku i odškrinula ih. Videla je nepoznatu trojicu muškaraca. A kasnije na JuTjubu i snimak sopstvenog seksa s trojicom razuzdanih mladića.

Ovakav scenario, nažalost, nije redak, a mladi ljudi trebalo bi da budu oprezni sa unošenjem opijata. Pogledajte jedan od brojnih snimaka koji kruže internetom, a na kojem se može videti kako momci koriste pijanstvo devojke da sa njom budu intimniji nego što bi mogli da je sasvim trezna:
izvor(srbija.danas)

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *