TEŠKA TORTURA: Radnicu zatvorio u kavez i vezao joj lanac oko vrata

Psihički totalno slomljena.

Policajci u američkoj saveznoj državi Južna Karolina našli su u četvrtak Kalu Viktoriju Braun (30), koja je zajedno s partnerom Čarlsom Dejvidom Karverom (32) nestala još krajem avgusta. Njihov slučaj je zaintrigirao javnost nakon što je Dejvidov profil na Fejsu iznenada ‘oživeo’ i na njemu je neko počeo objavljivati seriju statusa –  uključujući i neke povezane s nestankom para.

Kako su izvestili lokalni mediji, Kalu su našli živu na privatnom posedu na području mesta Vudruf. Bila je vezana lancem oko vrata poput psa u metalnom kontejneru u kojem je provela čak dva meseca tokom kojih je dobivala hranu i vodu. Dejvida još nisu našli, ali na istom posedu je bio parkiran njegov automobil.

Policija je nedugo nakon nalaska Kale uhvatila Toda Kohlepa, 45-godišnjaka s popisa registrovanih seksualnih prestupnika, za kojeg je utvrđeno da je vlasnik poseda. Kala je policajcima ispričala kako imanje, koje se prostire na 40-ak hektara, moguće da ima četiri mrtva ljudska tela, ali zasad nema informacija o kojim bi osobama mogla biti reč. Moguće je i da da su leševi možda spaljeni.

Istraga nastoji da utvrdi da li je uhvaćeni Kohlep možda serijski ubica.

– Samo smo božjom milošću ovu devojku našli živu – rekao je Vrajt i dodao da veruje kako je osumnjičenik znao Kalu i njenog dečka.

Kasnije je objavljeno da se Kala kod Kohlepa, koji je u međuvremenu priveden, zaposlila. On je, naime, imao agenciju za prodaju nekretnina, a Kala je uređivala i čistila objekte prije nego bi ih on ponudio kupcima. Za njega je radila tek nekoliko sedmica pre nestanka 30. avgusta. Mediji su javili da je on na listu registrovanih seksualnih prestupnika ušao još 1987. godine zbog napastvovanja maloletnika u saveznoj državi Arizoni.

Opisujući kako su uopšte policajci pronašli Kalu, šerif Vrajt je ispričao da su dobili dojavu da su na Kohlepovom imanju o postavljenim zamkama za medvede. Dok su policajci pregledali veliki posed, čuli su lupanje i viku kako dopiru iz kontejnera, a u njemu su našli Kalu.

– Živa je i zdrava, ali psihički slomljena, trenutno je u bolnici – rekao je šerif i otkrio da je na imanju pronađena veća količina oružja i municije.

– Pokušavamo da shvatimo šta se ovde zapravo dogodilo i za šta ćemo Kohlepa sve tužiti. Sigurno ćemo ga teretiti za otmicu, a videćemo, možda i za ubistvo i druge stvari – rekao je šerif.
izvor(srbija.danas)

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *