Harala je estradom 90ih, zvali su je PLAVI HAOS a ovako izgleda DANAS! (FOTO)

Pevačica Vanesa Šokčić bila je među desetak najpopularnijih pevačica devedesetih godina prošlog veka, a prvi album, “Volim tvoja oka dva” objavila je 1991. godine za PGP RTS. Posle njega objavila je još 7 albuma, a poslednji je bio “Četiti strane sveta” 2011.

Od 1995., kada je objavila istoimeni album, Vanesa nosi nadima Plavi haos, koji joj, imajući to da je bila zaista prvoklasna lepotica, potpuno odgovara.
voju karijeru gradila je na glasu i pesmama, izbegavajući skandale, a svoj privatni život sačuvala je od očiju javnosti. Godine 2011. učestvovala je u rijaliti programu “Dvor” i izjavila je da je bila zadovoljna učešćem jer je ostala dosledna sebi i nije dopustila učesnicima da je izbace iz takta.

U poslednje vreme, Vesna se manje pojavljuje u medijima, ali nije prestala da peva. Prema njenim rečima, ovakvu odluku je sama donela. “Shvatila sam da mi puko pojavljivanje u emisijama neće doneti više posla ili tezgi kako mi to popularno kažemo, te sam odustala od te vrste marketinga. Nisam želela da se pojavljujem u medijima bez razloga”, izjavila je pre nekoliko godina.
Otkrila je i da od 2011. godine živi u strahu jer ju je napao komšija. “Čovek me je 2010. godine ujeo i polomio mi je prst. Dvadeset jedan dan sam nosila gips. Pošto je bio ljudski ujed, to se ne ušiva. Ja se i dalje sudim sa njim i nikada ovo nisam ispričala u javnosti jer nisam htela da se o tome piše da ne bi bilo da to koristim za karijeru”, ispričala je Vanesa, koju je veoma potreslo i ubistvo koleginice Jelene Marjanović, kao i način na koji su to neki mediji preneli. 

Kako Vanesa danas izgleda možete pogledati u galeriji koja se sastoji od njenih fotografija nastalih na nedavno organizovanoj žurci dnevnog lista “Informer”. Tamo smo Vanesu zatekli u društvu koleginice Mire Škorić. Mada više nije mlada kao nekada, njena lepota nije izbledela:
Izvor(srbija.danas)

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *