“TRAGIČNO! GROZNO JE ZVUČALO” Žestoke reči Jelene Karleuše za Cecu Ražnatović – USRED PROGRAMA!

Jelena Karleuša opet je potkačila Cecu Ražnatović, i to zbog načina na koji je otpevala pesmu „Jadna ti je moja moć“.

Pevačica je u „Zvezdama Granda“ rekla da je zgrožena kako je njena starija koleginica akcentovala pojedine reči na početku numere i takvo pevanje nazvala katastrofalnim. Ona se najpre ostrvila na kandidatkinju, misleći da je ona pogrešno izvela pesmu.

– Ne znam kako u originalu pesme ide akcentovanje, ali ovo večeras je bilo tragično. To „zarekla, porekla“ pogrešno je akcentovano. Ne znam gde si to čula – zapitala se JK.
Kada su joj Ana Bekuta i Marija Šerifović objasnile da je Ceca u originalu tako otpevala pesmu, ona se još više zgrozila.

– Tako je snimljeno?! Znači, ona je s pogrešnim akcentom snimila pesme?! Onda izvini, nisi ti kriva, tako si čula. Grozno je zvučalo – poručila je „mala od skandala“.
I u nastavku emisije tema je bila – Ceca. Kada je jedna učesnica otpevala čak dve njene pesme, Saša Popović se našalio s Viki Miljković da je glasala za takmičarku jer joj je Ceca kuma, a Mira Škorić i Bekuta jer su Ražnatovićkine drugarice. JK je brže-bolje dobacila komentar na račun svoje suparnice.

– Sve smo mi Cecine drugarice – rekla je Jelena ironično.
Saša je savetovao kandidatkinju da izabere Karleušine numere za takmičenje, a JK je imala spremnu opasku:

– Moje pesme su ipak malo teže za pevanje!

Izvor(srbija.danas)

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *