NOSTRADAMUSOVA PROROČANSTVA ZA 2018. GODINU: Neće vam se svideti ovo što čitate!

Navodni francuski prorok Mišel de Notr Dam, poznat kao Nostradamus, rođen je 14. decembra 1503. godine.

 On je, navodno, za narednu, 2018. godinu predvideo mnogo turbulentnih događaja.

 Jedan od njegovih najvernijih poštovalaca bila je Katarina Mediči, koja ga je, zbog afiniteta ka okultnom, štitila od inkvizicije u doba kada se veštičarenje kažnjavalo smrću.

Nostradamus je predvideo nekoliko izuzetno negativnih događaja za 2018, koji bi u potpunosti trebalo da izmene planetu.

Francuski prorok je navodno video je da će se svet suočiti sa promenama među nacijama i da će se dogoditi nekoliko većih prirodnih katastrofa koje će potresti svet.

Ove godine tako bi trebalo da dočekamo erupciju Vezuva, iza koje će slediti jak zemljotres, a ova dva velika događaja odneće živote 16.000 ljudi.

Prorok je predvideo i strahovito snažan zemljotres na zapadnoj teritoriji SAD, čiji će se talasi osetiti širom sveta.

Nostradamus je, izgleda, bio svestan i klimatskih promena, jer je tvrdio da će „kraljevi opljačkati šume“ i „da će se nebo otvoriti, a polja sagoreti od toplote“.

On je tvrdio i da će u Francuskoj početkom 21. veka započeti rat, koji će se proširiti na preostali deo Evrope i uključiti u „sukob sve velike sile“. Tvrdi i da će nakon nemirnog perioda od 27 godina opet zavladati mir, ali da će „malo ko moći da uživa u njemu“.

 Naravno, sve ovo su gluposti: svi proroci, Nostradamusi ili Tarabići su samo prevaranti ili psihički obolele ličnosti, ili su njihova “proročanstva”, što je najčešće, plod bujne mašte drugih prevaranata koji zarađuju pare na njima. 

IZVOR (Espreso.rs/Sputniknews.com)

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *