NEVEROVATNO: Evo zašto na neke frajere padaju sve najzgodnije cice! Nije novac, karakter, ni izgled!

Ostaćete u čudu!
Ako ste mislili da žene padaju na izgled, ličnost ili lovu, izgleda da ste itekako bili u krivu. Najnovije istraživanje pokazalo je da bi razlog zbog kojeg zgodnije žene padaju na neke frajere mogao biti u – dužini njihovih prstiju.

Poljski naučnici napravili su istraživanje i dokazali da muškarci koji imaju duži prstenac češće završavaju sa ženama koje imaju figuru peščanog sata, koja se uglavnom smatra idealnom ženskom figurom. U istraživanju je učestvovalo 50 mladih muškaraca u dugim vezama.

Naučnici su prikupili podatke o izgledu njihovih partnerki, pa uporedili dužinu njihovih prstiju. Pokazalo se da su češće u kombinaciji muškarci čiji je prstenac duži od kažiprsta i žene sa bujnim oblinama i užim strukom.

– Pokazalo se da prenatalni razvoj muškarca ima uticaja na to s kakvom će ženom kasnije u životu završiti, odnosno da utiče na to kolike su šanse da završi sa ženom koja je atraktivnija, odnosno plodnija – zaključili su naučnici, piše Mirror. 

Muškarci s dužim prstencem imali su četiri puta veće šanse da završe sa ženama bujnih grudi i uskog struka. Na dužinu prstenca utiče količina testosterona kojoj su muškarci bili izloženi u maternici. Dužina prstiju nije jedino na šta utiče količina testosterona tokom prenatalnog razvoja, takvi su muškarci uglavnom i mišičaviji.

IZVOR(srbija.danas)

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *