Evo sta ZENE ZELE OD SVOG MUSKARCA

Mnogi će reći da je ženama teško ugoditi, ali to baš i nije tako. Dovoljno je da ih muškarci pre svega poštuju, da se ponašaju zrelo, da su iskreni prema njima i da ih tretiraju kao dame.

Žene vole male znakove pažnje, SMS-ove, pozive, cveće, čokoladu, vikende u prirodi i slično. Muškarci ove stvari ne bi trebalo da izostavljaju, bez obzira na sve. 

Žene vole da što više upoznaju partnera, a žele i osećaj sigurnosti. Pružite im priliku da vas upoznaju pre nego što im pokažete da želite vezu s njima. 

Žene žele da ih muškarci tretiraju kao dame, a ne kao osobe koje im nisu ravne. One ne očekuju da im otvarate vrata i plaćate račune, ali to ne znači da ne treba da izbegavate lepe manire i ponašate se kao kavaljer. Čak i najsamostalnije žene vole da znaju da ih neko ceni, poštuje i voli onakve kakve jesu. 

Žene vole da razgovaraju. To ne znači da traže mišljenje muškaraca ili neko magično rešenje problema od njih. Uglavnom im je potrebno da razgovaraju i na taj način sebi olakšaju, da ih neko sasluša. 

Žene očekuju da muškarci nikada ne zaboravljaju važne datume, poput godišnjica. Ako neko to zaboravlja, tu su tehnologija i podsetnici. Koristite ih kako ne bi bilo problema u vezi. 

Žene vole bilo kakve izgovore da se urede, zato im dajte priliku da zablistaju u punom sjaju. Važno je i da ne budete nervozni ako ih gledaju drugi muškarci. Setite se, ona je ipak samo vaša. 

Žene očekuju da muškarci ispunjavaju obećanja i da budu tačni. Uradite sve što ste obećali, a ako dođe do neočekivanih promena, skupite hrabrosti i što pre im recite. 

Do ženskog srca se dolazi lepim ponašanjem, ljubazošću, iskrenošću, poštovanjem i romantikom. Žene vole i intimne večere i razgovore, što će vam omogućiti da ih bolje upoznate. 

Žene vole sport, što ne mora značiti da je to fudbal. Iznenadite ih zanimljivim predlogom za rekreaciju. 

Žene ne žele da se muškarci odreknu prijatelja i izlazaka. One znaju da je muškarcima potreban prostor, bas kao i zenama.

Izvor: B92.net

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *