OVO GLEDAOCI NISU VIDELI! Muvao je! Evo šta je Luna radila dok je Sloba bio na OPERACIJI!(VIDEO)

Pre nekoliko nedelja, Sloba Radanović se na žurci u “Zadruzi” žestoko posvađao sa Lunom Đogani, nakon čega je slomio ruku udarajući o sto. Pevač je završio na operaciji, a velika polemika, kako među ukućanima, tako i među gledaocima, podigla se oko toga šta je Luna radila za to vreme.

Dan nakon što se povredio, zadrugarke su obaveštene da treba da se pripreme za novogodišnje izdanje emisije “Izvedi me”, u kojoj će gostovati.

Luna je priznala da joj nije do sređivanja jer brine za svog dečka, i vidno neraspoložena otišla je na snimanje emisije. Međutim, ono što se tamo dešavalo gledaoci nisu imali priliku da vide.

Domaćin Andrija Milošević je u studiju ugostio više od 20 poznatih devojaka iz različitih sfera javnog života – pevačice Maju Nikolić, Zoranu Pavić, Jelenu Jevremović, Ljupku Stević, Dušicu Grabović, Ivanu Stamenković Sindi, Teodoru Mijušković iz grupe “Luna” i Seksi Sandru, lica TV Pink, Mariju Egelju, Katarinu Nikolić i Radu Radenović, zatim Ivanu Trišić, aktuelnu Mis Srbije, nekadašnju voditeljku Olju Crnogorac i starletu Natašu Šaviju.

Specijalno za ovu priliku, u studio su došle i učesnice “Zadruge” – Ana Korać, Sara Reljić, Mina Vrbaški, Zorana Stefanov, Andrijana Radonjić, Sanja Stanković, Luna Đogani, Nena Petrović, Teodora Džehverović i Maca Diskrecija.

Pravi haos u emisiji “Izvedi me” nastao je kada je na scenu izašao reper Vuk Mob, i odmah se zamerio nekim učesnicama.

– Za mene si ružan, kao akrep si – rekla je Maca Diskrecija, a Vuk je imao spreman odgovor:

– S obzirom na to da si pevačica u pokušaju, tvoje je da se ljutiš.

Vuku su se na samom početku dopale mlađe učesnice, među kojima je bila i Luna, međutim, osim što nije bila zainteresovana za njega zbog veze sa Slobom Radanovićem, blogerki se nimalo nije svidelo njegovo ponašanje prema ostalim devojkama. Luna ga je nazvala degenerikom po povratku u “Zadrugu”, a onda je usledilo žestoko prepucavanje preko novina (podsetite se OVDE i OVDE). 

Na snimku za najavu emisije možete videti i kako se Vuk Mob svađao sa Majom Nikolić: 
IZVOR(SRBIJA.DANAS)

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *