ZBOG NJE ZAVRŠIO U HITNOJ: Afrika se oglasila NAKON Janjuševe povrede i priznala ISTINU!

Nakon burne žurke u “Zadruzi” na kojoj je nastupala, Sandra je otkrila sledeće…
Na sinoćnjoj žurci u rijalitiju “Zadruga” atmosferu je do usijanja dovela atraktivna pevačica Sandra Afrika, koja je svojim hitovima i energičnim nastupom odmah podigla raspoloženje svih zadrugara.

Oni su uživali u njenim hitovima do ranih jutarnjih sati, a jedan od najveselijih ukućana bio je košarkaš Marko Janjušević Janjuš koji je u toku Sandrinog nastupa otišao u Rajski vrt, gde je Drvetu mudrosti priznao da je ovo jedna od najboljih žurki do sada u “Zadruzi”, a ponesen sjajnom atmosferom nastavio je da se provodi i nakon što je Afrika završila nastup, ovaj put ispred paba. 

U jednom trenutku rešio je da sa drvene stolice, na kojoj je stajao, pređe na stakleni sto, zbog čega je ubrzo zažalio. Košarkaš je propao kroz stakleni sto i srušio se na beton, što je uplašilo sve prisutne zadrugare koji su odmah pozvali obezbeđenje, a zatim i hitnu pomoć.

lekari su odmah ukazali pomoć Janjušu, koji je, na svu sreću, prošao bez većih posledica. Vest o ovoj nezgodi rastužila je Afriku koja je, inače, prezadovoljna sinoćnjom atmosferom u “Zadruzi”.

– Sinoć je u “Zadruzi” bilo super. Žurka je bila odlična, svi su do kasno jutros bili veseli i raspoloženi. Videla sam na snimku da su zadrugari bili prezadovoljni i da su me hvalili da sam ponovo napravila jednu od najboljih žurki do sada. Ipak, videla sam da se posle Janjušu desila nezgoda. Mnogo mi je žao mi je žao zbog toga, on je definitivno bio najveseliji tokom cele žurke, pa i kasnije – rekla je Sandra za “Pink.rs” i istakla da joj je drago što je košarkaš dobro.

IZVOR(SRBIJA.DANAS)

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *