POZNANSTVA ZAPOCETA NA INTERNETU POSLE DAJU SREĆNIJI BRAK

OSOBE KOJE SE UPOZNAJU PUTEM INTERNETA IMAJU SREĆNIJI BRAK

Ko su srećniji i parovi?
Oni koji se znaju od malih nogu,oni koji se upoznaju u nekim godinama, oni koje spoje bračni posrednici ili, pak, oni koje spoji internet?
Po nekim istraživanjima najuspjeliji su brakovi ljudi, ili najsrodnije duše nađu se putem interneta.
Da li je to tako?. Koliko su ta istraživanja tačna, odnosno da budemo precizniji, možda su i tačna, ali ko ih je provodio. Ukoliko je to radio google, logično je da je to po njima tako. Ako istraživanja provode agencije za spajanje srodnih duša ili budućih bračnih partnera, onda je to za njih, vjerovatno, netačno.
Šta je tačno teško je reći. Iskustva su različita.
Nekom ljudskom logikom tačno bi bilo da su najsrećniji oni koji se znaju od malih nogu, znaju sve jedno o drugom, znaju se što bi rekli “u dušu”.Ali takvih je sve manje.
Činjenica je da se ljudi sve manje upoznaju na neki, hajmo reći ,klasičan i oproban način.
.Istini za volju većina se danas upoznaje putem interneta, pa kako ko prođe. neko dobro prođe , pa se usreći dugotrajno, a nekima ostanu vrlo traumatične posledice za čitav život.
 Ali , kako stvari danas stoje, i ovo će za neko kraće vrijeme biti “klasičan” a možda i jedini  način upoznavanja i spajanja ljudskih duša.  A do tada kako kome, ali svima želimo sreću u pronalaženju sriodne duše i bračnog partnera, uz savjet sreća nije daleko samo je treba naći, pa i putem neta.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *