SAVETI EMINENTNIH STRUCNJAKA ZA INTERNET UPOZNAVANJE

On line upoznavanje je veoma rasprostranjeno, ali i riskantno. Mnogi ljudi imaju jako loša , pa čak i zastrašujuća iskustva.

To je bio razlog da se eminentni stručnjaci upuste u istraživanje ovog fenomena današnjice. Istraživanja su pokazala da je to veoma”klizav” teren.Teško je dati pravi savjet, a i savjeti koje su davali veoma su različiti, jer su i njihovi stavovi po ovom pitanju veoma različiti. 
Kako privući osobu putem online. I ako je već privučete nekako, kako sa njom održati konverzaciju i upustiti se u nešto dublje. Neki stručnjaci smatraju da je poželjno krenuiti sa laganim pitanjima, kao kad ste na prvom sastanku, što je dobro, ali i suviše sporo. Neki opet savjetuju da odmah treba krenuti agresivno i ne gubiti vrijeme.
Istraživanja su i išla u tom pravcu. Stručnjaci su i anketirali određenu grupu osoba koje su imale dosta iskustva sa online upoznavanjem.Većina ispitanika smatra da je poželjno, ali po njima i garant uspšjeha pokazivanje dijelov tijela, pri tome misle na mišiće,  ukoliko se radi o muškarcima, a oči i osmjeh, kada se radi o ženama. Opet se to svodilo na neke fizičke osobine, što je kod ovog načina upoznavanja nesigurno pa i rizično.

Manji broj ispitanika smatrao je da  ipak treba ići lakše, odnosno očarati  i privući osobu svojim šarmom,akcentujući pri tom svoje umne sposopbnosti i talente , koji su možda i pouzdaniji i sigurniji  od slike. Ako nekog privučete svojim “online” šarmom, smatra ova grupa ispitanika, veće su šanse da tu vezu i održite.

Bilo kako bilo na osnovu svojih istraživanja stručnjaci smatraju i savjetuju da ,svakako, treba biti oprezan, treba se potruditi i on line  osvojiti nekoga, ali se i dalje truditi i to online osvajanje i održati kombinovanjem i jednog i drugog metoda o kojima su ispitanici govorili.
 Savjet stručnjaka bio bi, probajte sve, ali sa dozom ukusa.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *