Muskarci OPREZ- prevarantice na internetu

Muskarci cuvajte se

Muskarci buditte oprezni – prevarantice haraju internetom

Muskarci ne budite naivni – Donosimo vam najnovije vesti iz Singapura. Tamosnja policija objavila je priču o nedavno uhaepšnoj kriminalnoj grupi  koja je bila specializovana za ucene imucnijih muskaraca zbog posjedovanja njihovih golisavih videa. U grupi je bilo par atraktivnih devojaka koje su na internetu nalazile same imucnije muskarce, zapocinjale priču sa njima i nastavljali je na aplikacijama poput Skype-a i Vibera.

Priča i upoznavanje je teklo normalno nakon cega bi obicno sledio zahtev devojke da se muškaraci opustenije ponasaju i da skinu svoju odecu. “Razgovor” bi bio ok, devojke bi pokazivale svoje atribute, a zrtve obicno nisu bile ni svesne da su snimljenje. Posle nekog vremena dobijale bi telefonski poziv ili poruku u kojoj se trazila uplata izvesne sume novca inace bi snimak bio objavljen na internetu. Ukoliko zrtva ne bi verovala, snimak bi im bio poslan preko poruke.

Jos uvijek se ne zna broj zrtava ove kriminalne grupe ali sumnja se da je mngo veci od navedenog- pominje se i samoubistvo koje je mozda vezano s ovim.

Muskarci

“Upoznao sam prelepu devojku putem Facebooka – dodala me je atraktivna devojka i spontano smo počeli dopisivanje. To je trajalo neko vreme razmenili smo i brojeve telefona. Zatim mi je dosao njen predlog da predjemo na Skaype. Priča je tekla spontano, ali devojka je insistirala da joj pokazem kako sam gradjen i zelela je da me vidi nagog sto sam nazalost i uradio…”
Ubrzo nakon ovog ovaj Francuz dobio je telefonski poziv u kom se trazilo da uplati odredjenu svotu novca na racun devojke ukoliko ne zeli da se njegov goli snimak pojavi na internetu.

Ova dela su uznemirila siru  javnost. Akcijom policije grupa je rasrkinkana i akteri su privedeni licu pravde,ali ova pojava nije nepoznata ni na nasim prostorima i sve je vise ucene putem golisavih fotografija,video snimaka itd

Muskarci, cuvajte se!

Jedna misao o “Muskarci OPREZ- prevarantice na internetu

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *