IZLAZIS SA RAZVEDENOM KOJA IMA DETE? Ovo MORAS znati..

Izlazis sa razvedenom

Izlazis sa razvedenom? Ona je prelepa i razvedena, uz to ima dete, a ti izlazis sa njom?

Posto danas jedna od glavnih karakteristika ovog vremena jeste sve veci broj razvedenih ljudi na internetu,koji traze ljubav online, dacemo vam 10 osnovnih stvari koje trebate znati pre islaska sa razvedenom zenom koja ima decu.

1.Zenama koje imaju decu,deca ce uvek biti na prvom mestu,i to je poptuno normalno i morate prihvatiti to,narocito ako imate ozbiljne namere i planirate nesto na duge staze.

2.Morate shvatiti da biti majka nije nimalo lako,To nije isto kao otici sa necacima negde na bozic ili im kupiti poklon,majka skoro uvek ima obaveza prem svojoj deci,ponekad to znaci i ustajanje u 3 ujutro kada su bolesna,odvodjenje na trening i mnogo toga,morate shvatiti da biti majka nije nimalo lako i pokusati se staviti u njenu ulogu i razumeti je.

3.Ne smete se uplitati u odgoj njene dece,to je apsolutno njena stvar i mozda ce se njena deca vama činiti kao pogrešno odgojena i neće biti po vašem kako da kazem ukusu bitno je shvatiti da nismo svi isti

4.Nastojte da izbegevata glupa pitanja na prvom sastanku tipa dal je porodaj bio tezak?zasto ste se razveli ?
i slicno,u svakom slucaju izbegevajte ovakve teme

Izlazis sa razvedenom

5,Nastojte ne biti iznandjeni ako nije čula poslednji album neke poznate pevačice ili pogledala novi nastavak nekog popularnog filma,zene koje same podizu decu obicno nemaju previse slobodnog vremena i morate znati uvaziti to.

6.Natojte biti sto ljubazniji i izbegavati neke teme,ne fokusirai se na neke erotske teme pri prvom susretu.

7,Ako se povede razgovor o njenoj deci nastojte je saslusati i pomoci joj nekim sugestijama ako imate neke korisne sugestije.

8.Pokusajte da je ne zovete stalno i nr pozivate na viber skajp i slicno,jer zene koje imaju decu obicno imaju i mnogo obaveza i jednostavno nekad nemaju vremena za te vidovie komuniciranja.

9.Ako vam, se ne javi nakon jednog poziva,to ne znaci odmah da je nesto ljuta nae vas da vas ne voli vise,morate uzeti u obzir da jednostavno pored svih obaveza mozda nema vremena da vas nazove.

10.Pokusajte se sto vise informisati o podizanju dece i generalno decijem vaspšitanju i mozda joj dati neku korisnu sugestiju u vezi s tim.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *