NA OVIM SE SAJTOVIMA ZENE SKIDAJU NA WEB KAMERI

Na ovim sajtovima zene se

Pronasli smo tajne sajtove na kojima se zene iz regije skidanju na web kameri.

Nekada je ljudima s ovih prostora sam pojam nudizma,skidanja i slicno bio stran. To su bile stvari koje su na neki način bile strane ljudima s ovih prostora medjutim vremena se mjenjaju i trendovi s zapada donjeli su nam i nove trendove po pitanju moralnosti i pokazivanja svog tijela.U nasem istrazivanju locirali smo jedan sajt koji korisnicima nudi nasumicni video chat sa raznim korisinicima registrovali smo se napravili profil i krenuli da istrazujemo i dosli do potpuno neocekivanih i zapanjujucih rezultata.prva kamera na koju nas je spojilo,zapoceli smo dopisivanje sa mladom devojkom koja je rekla da je iz Bosne i da ima svega dvadesetak godina i ponudila nam da nam pokaze svoje intimne delove tijela ako i mi uradimo isto. Pitali smo je zasto radi to i dobili neočekivan odgovor,rekla je iz zadovoljstva tj Zato sto je loži. Krenuli smo dalje i naisli na jedan neobičan par koji nam je rekao da je iz Srbije i da trazi zenu,devojku za intimne momente na webcameri pitali smo dal uspete naci to sto trazite na ovaj način? rekli su da uspeju i da je sajt poprilično krcat devojakama,zenama koje vole zabavu s parovima na ovaj način i da obiluje ljudima koji vole razne vrste zabave pocevsi od dama sklonih dominaciji pa nadalje.

Tajni sajt

Presli smo na seledecu kameru i upoznali momka iz HHrvatske koji je vec sedio nag i kada smo reklai da vrsimo jedno istrazivanje za sajt , koji vodimo,  rekao nam je da ne moze da spava i da navece voli da se zabavi ovako. Sledeca kamera na kojoj nas je docekala zena u zrelim godinama iz Hrvatske koja je rekla da voli mladje momke i da se sa mnogim sa sajta upoznala i uzivo.,Ovo je bilo dovoljno za nase istrazivanje i polako smo napustili sajt koji nam je zaista doneo neobična nova saznanja i uverio nas da trendovi sa zapada tj stvari koje se tamo smatraju skoro pa normalne su na velika vrata dosli i kod nas,Zanimljivo je da su skoro svi korisnici sajta koje smo upoznali konverzaciju zapocinjali s kamerom koja je okrenuta u zid,plafon ili negde drugo osim u lice,kada smo upitali zasto to? odgovorili su nam da je to mera opreza dok se ne uvere da je pred njima pravi sagovornik a ne neki video.I cesto su nam govorili da pokazemo dva prsta sto im je bio dokaz da se pred njima nalazi pravi sagovornik a ne snimak..

Po svemu sudeci ovakvi i slicni video chatovi polagano osvajaju i nas region i posle naseg istrazivanja dosli smo do zakljucka da je razlog njihove poplarnosti i ono sto pokrece ljude da posecuju ovakve sajtove  jednostavnost u upotrebi i anonimnost koju oni pruzaju

Pitanje ostaje Da li i vi posećujete ovakve sajtove?

82 misli o “NA OVIM SE SAJTOVIMA ZENE SKIDAJU NA WEB KAMERI

  1. Nije trend zapada ušao ovde,jer smo mi daleko od zapada po svim pitanjima,nego je to danak prodoru elektronike i komunikacije putem ranih sajtova.Ta komunikacija je svima dopuštena,pa čak onima koji ne znaju posledice toga.Ne može kamera i slika ženi zameniti muškarca,kao potrebu u druženju i razgovoru,a po najviše u seksu.To skidanje i pokaivanje nagog tela ima za posledicu nudjenja,a štoje u trendu sponzoruša i ženkoje na taj način zaradjujua zarad lične egzistencije.

    1. i sta u ima lose kad je lepota bogom dana da tako zaradjujemo,svi vi muskarci placate na ovaj ili onaj nacin al placate pa ovako je postenije platis pa klatis , a oko zene moras da trckaras ako joj neku zelju ne ispunis pa jednu noc je boli glava, pa boli zub, pa boli stomak ……i ti se setis aha rekla mi je da joj se svidja onaj komplet odes i kupi ga i prodje gla,zub,,stomak…….I NARAVNO PLACATE

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *