ON JE ZALJUBLJEN U VAS – evo znakova

On je zaljubljen

On Vas obožava, divi vam se! Za slučaj da mislite da je Vaš novi dečko poludeo za Vama ovo su neke naznake koje Vam mogu potvrditi to.

Najbolji znak da je zaljubljen u Vas jeste ako Vam prilazi s poštovanjem. Kada je muškarac zaljubljen u zenu tretira je s poštovanjem,daje joj česte komplimente i mozete to videti u njegovom pogledu.
Kada je On zaljubljen u Vas bit ćete mu stalno u mislima,to ćete moći prepoznati tako sto stalno salje sms-ove, zove Vas na telefon,pise na fb,salje pesme i slike.

Zaljubljen je
Znakovi da je potpuno odlepio za Vama

U raspravama koje ste vodili pre,u kojim je on grčevito menjao svoj stav,pocinje da se prilagodjava Vasem stavu,i da Vam povladjuje u njemu. Jos jedan od relativno sigurnih znakova je kada Vas zeli upoznati sa svojom porodicom,prijateljima i svim bliskim ljudima, i prezenovati one Vaše osobine u koje se zaljubio.Jedna od sigurnih naznaka je kada se u svim njegovim planovima za budućnost reč JA menja sa rečju MI, kada čak i posle najtežih svadja se spreman da izvine i kaže pogrešio sam,bude pomirljiv , u svim svojim planovima pominje i Vas.
I kada Vam često izrazava emocije.

Ovo su neki od znakova koji daju naznake da je on zaljubljen u Vas
Ako imate nekih svojih ideja i iskustava u vezi ove teme mozete svoje misljenje ostaviti u komentarima

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *