Zanimaju te SAVRSENE DEVOJKE? Ovako ih pronadji..

Savrsene devojke

Savrsene devojke – Gde i kako doci do savrsenih devojaka na internetu?

Ovo je pitanje koje vecina nas sebi postavlja gde naci najbolje i savrsene devojke na netu? Uputstva su jednostavna
trenutno najveci broj potencialnih sagovornica mozete naci na Facebooku. U prethodnim textovima objasnili smo Vam kako da dodate potencialne sagovornike putem facebook grupa, zatim kreiranje profila na dating sajtovima, kojih ima mnogo, je jos jedan dobar nacin, posjeta raznim chat sobama itd.

Jako je bitno imati jednu skype adresu i jedan viber broj na koji ćete dodavati te potencialne sagovornice (devojke) i nastavljati tamo komuniciranje sa njima. Ovi softweri za komunikaciju nam olaksavaju opste komuniciranje danas. Postoje i razni drugi nacini dodavanja sagovornika i stupanja u konverzaciju,jedan od njih koji zelim opisati ovde jeste dodavanje sagovornika na forumima. Svi mi imamo razlicite ukuse interesovanja i sklonosti i vecina nas smo clanovi raznih foruma portala ili news portala na kojim razmenjujemo nase utiske i zapazanja i slicno.

Savrsene devojke

Jedan od nacina za nalazenje potencialnih sagovornica i da dodjete do savrsene devojke  jeste da recimo na nekom forumu kojeg pratite, a koji Vam ostavlja mogucnost komentarisanja na odredjenoj temi, ostavite  komentar npr “Ako postoji neka devojka ili zena koja zeli prodiskutovati o ovoj temi neka mi se javi na e-mail ” i ostavite svoj e – mail,to bi bio zaista dobar i kvalitetan nacin upoznavanja jer automatski cete nalaci nekog sa slicnim interesima i unapred imati dovoljno tema za pricu i razmenu utisaka.

Tako da,  ako ste clan nekog foruma mozete da isprobate ovaj metod koji ce Vam sigurno mnogo pomoci.

Sretno

4 misli o “Zanimaju te SAVRSENE DEVOJKE? Ovako ih pronadji..

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *