OTKRILA KIJINU TAJNU! Ljubavnik je poslao u Zadrugu? Ovo menja SVE! A sloba na LEKOVIMA! (VIDEO)

Ulazak Kristine Kije Kockar izazvao je pravu havariju u “Zadruzi”, a naravno, najviše su pogođeni njen suprug Sloba Radanović i Slobina ljubavnica Luna Đogani. I mnogi se pitaju otkud to da je prihvatila da uđe u rijaliti, u kojem je javno ponižena. 
Snežana Mišković Viktorija čula je zanimljiv razgovor koji su vodili Bane Čolak i Kija, i odmah je dotrčala da prenese taj trač Slobi i Luni. Razgovor se poveo oko Kijinog dečka, Andrije Lazovića. Njih dvoje su bili zajedno pre Kristininog braka sa Slobom, a sada su obnovili vezu. Lazović je, inače, vlasnik kluba u Budvi. 

– Bane pita, je li bre, ko ti je taj Andrija? Kija kaže, on je biznismen. Da li je kontroverzan? Ne, ozbiljan je lik. Žao mi je što je on upleten u ovo. Pa dobro, pita Bane, onda reci mi konkretno, šta ćeš ti ovde? A ona kaže, pitaj Andriju! Ona preti! – rekla je Viktorija. 

Za to vreme, Sloba je u žestokoj depresiji, a bio je i kod lekara.

Dakle, Viktorija je procenila da je Kijin ljubavnik uticao na nju da uđe u rijaliti, i da postoji mogućnost da on preduzima određene mere da bi se, na ovaj ili onaj načun, Kija osvetila Slobi za preljubu. Šta vi mislite?
izvor(srbija.danas)

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *