GEJ AFERA NA POMOLU! Kijina KUMA: Slobin drug je zaljubljen u njega! (VIDEO)

Dušica Jakovljević je sinoć imala nekoliko gostiju u studiju, a atmosferu je dodatno uzburkalo uključenje Vanje, kume učesnice Kristine Kije Kockar. Kija je, kao što je poznato, udata za Slobu Radanovića, koji ju je prevario sa Lunom Đogani. 

Među gostima u studiju bio je i Slobin drug Stefan, koji tvrdi da ga je Kija tokom braka varala, i to sa oženjenim muškarcima 

Međutim, Kristinina kuma Vanja imala je odgovor na to. Ona, tvrdi da je Stefan zapravo zaljubljen u Slobu.

– Isto tako kao što on kaže da ga je Kija varala, isto tako se priča da je on zaljubljen u Slobu. Pa ne znam šta ima o tome da kaže – rekla je Vanja, šokiravši sve u studiju i pored malih ekrana.

– Kija nikada nije varala Slobu, to i on zna, i svi znaju koliko mu je bila predana i odana, i kolika je to ljubav bila – dodala je ona. 

Vanja je rekla da je Stefan izneo veliku količinu gluposti. 

– Ja ne znam zašto je on tu došao, da pljuje Kristinu? Odjednom mu je neki prijatelj i došao da priča dok su oni u rijalitiju da je Kristina neverna žena. Sram te bilo! – rekla je Vanja. 

Stefan je rekao da misli da je pravično da se iznese i druga strana priče, to jest Slobina verzija. On nije komentarisao Vanjinu tvrdnju da je zaljubljen u Slobu. 
IZVOR(SRBIJA.DANAS)

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *