Miki preti da će UBITI LEPOG MIĆU: Sećate li se kako je LEMAO u prethodnim rijalitijima? (VIDEO)

Miki Đuričić izjavio je pre ulaska u “Zadrugu” da mu se ni pod razno neće dogoditi da u ovom rijalitiju pribegne nasilju, mada mu se to u prošlosti često događalo. Pčelar iz Kupinova rekao je da se promenio i da je, posle određenog perioda osame i razmišljanja, shvatio da čoveku u njegovim godinama takve stvari nipošto ne priliče.

I zaista, u početnim mesecima “Zadruge” on je vrlo često ubeđivao ljude da se ne svađaju i ne tuku, da treba da “kuliraju” i da se “zezaju”. Ipak, Miki mirotvorac vremenom je sve češće padao u vatru i stupao u sukobe, a najčešće se “kačio” sa Lepim Mićom. On je Mići zamerao što je preterano oštar i agresivan u psovanju i vređanju drugih zadrugara, dok je Mića Mikija optuživao za licemerje.

Po svemu sudeći, Mikiju je sve teže da se suzdrži, a nedavno je priznao i da pije tablete za smirenje. Imao je i koškanje sa Markom Miljkovićem, međutim, izgleda da najveća opasnost od buđenja njegove agresije preti ipak Lepom Mići, sa kojim je nedavno stupio u žestok sukob. Tom prilikom, Miki se potpuno raspametio i nakratko napustio “Zadrugu”, te se posle vratio.
Miki je vikao da hoće da napusti “Zadrugu” jer će u suprotnom “ubiti Miću”. Uz nadu da do žestokog fizičkog nasilja ipak neće doći, podsetićemo se na stare fizičke nasrtaje Mikija iz prethodnih rijalitija. Prva tuča ovog iskusnog rijaliti igrača zabeležena je 2013. godine u “Farmi”, kada je pesnidu u glavu dobio Marko Vanila:

U “Farmi 5” Miki se nije poslužio rukama, ali je gađao Jelenu Golubović – ciglom. Kako je ona prestravljena, drhteći, govorila o stresnoj situaciji poslušajte u videu:
Ipak, ni ovaj strašan incident, zbog kojeg je Miki dospeo na sud, gde je dodeljena uslovna kazna, nije učinio da u sledećem rijalitiju bude suzdržaniji. Mikijeva eksplozivnost i u “Parovima” je došla do izražaja, a mnogi pamte njegov sukob sa Nenadom Marinkovićem Gastozom. Kada je izašao iz luksuzne zemunske vile mnogo pre kraja te 4. sezone “Parova” mnogi su komentarisali da je bolje što se to dogodilo jet bi inače nekoga ubio…

Izvor(SRBIJA.DANAS)

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *