STIGLO PISMO OD PRODUKCIJE: Kijinoj LJUBAVNOJ VEZI je došao KRAJ?? Jako mi je žao, ali…(VIDEO)

Jedini predstavnik novinarske profesije koji se trenutno nalazi u Zadruzi jeste Milan Milošević, koji je prošle nedelje dobio zadatak da napiše nekoliko ekskluzivnih vesti o najaktuelnijim događajima u rijalitiju. 
Danas popodne, zadrugarima je stiglo pismo od Velikog šefa, koji im je poručio da je Milan uspešno obavio ovaj zadatak i da će zbog toga biti nagrađen sa 2.000 dinara i tretmanom u salonu lepote koji će se otvoriti sutra. Veliki šef je uz pismo poslao i novine “Srpski telegraf”, za koje Milan inače piše, kako bi i sami mogli da vide šta se sve piše u medijima o njima. 

Ukućani su željno iščekivali da vide šta je to Milan otkrio o njima i većina je bila zadovoljna onim što je napisano. Ipak, bilo je i onih koji su se pobunili jer smatraju da su priče koje su plasirane u javnost potpuno izmišljene. Među njima je bila i Kristina Kija Kockar. Dok je tvrdila da je priča o njoj i njenom dečku Andriji potpuno izmišljena, Kockarova je imala i jednu poruku za svog dragog. 

– Znam da ga novinari maltretiraju sad napolju i jako mi je žao zbog toga. Nadam se da ćeš uspeti da izdržiš do juna, a ako ne izdržiš razumeću – poručila je Kija Andriji i navela nas da pomislimo da bi njihovoj ljubavi, zbog njenog ulaska u rijaliti i pritiska koji sada oboje imaju, mogao doći kraj. 

Kako su ostali zadrugari reagovali na novinske naslove, pogledajte na snimku ispod: 
izvor(srbija.danas)

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *