IZNERVIRAN: Kristijan Golubović otkrio kako je odlučeno da se ubije KNELE (VIDEO)

Kristijan Golubović se iznervirao što ga je Tamara Đurić u “Farmi” nazvala “Knele”. U besu je u razgovoru sa Milićem Vukašinovićem otkrio kako je ubijen njegov “brat sa vrelog beogradskog asfalta”, Aleksandar Knežević Knele. On je jedan od najpoznatijih opasnih momaka nemirnih devedesetih, ubijen je mlad, a njegova smrt u sobi 331 hotela Hajat i dan danas je zavijena velom tajne (pročitajte detaljan tekst o tome na OVOM linku).

– Ona meni da kaže Knele?! Zbog toga samo da joj staviš dva prsta u nozdrve i da je okačiš za disko kuglu da se vrti dva dana, da joj puknu silikoni.

Farmeri su pričali o incidentu i tuči koji se desio sa Gogom Sekulić kada je “radio tanjir” (o tome i o Goginom izbacivanju sa “Farme” pročitajte više na OVOM linku, gde je i snimak svađe), a Kristijan je bio najglasniji u objašnjavanju celokupne situacije.

– Nema sa Gogom rasprave. Samo: “Šta ‘oćeš”, i tras tanjirom u glavu. Nema toga! Ja sam u životu udario jednom Šiptaru šamar, došao je i ispucao me sa 20 metaka. Sledeći put ako isto uradim čeka me sačekuša.

Zatim je nastavio da priča o Kneletu.

– Alo, on je takve (misleći na Tamaru, Maju i druge) kačio na ku*ac i pitao: “Tata da li mogu da ih je*em”. Knele je pokojni, ja sam ga stvorio, šišao, birijao i sekao sve dok ga narkomani nisu napalili da dođe kod muške Goge Sekulić i da traži roleks i džipa i da ga pale da mu ne vrati. Tu se i zaje*ao – rekao je Kristijan verovatno misleći na Miodraga Cvetinovića, zeta Radeta Ćaldovića Ćente, čuvenog u kriminalnom miljeu Beograda devedesetih. Postoje verzije da je Kneleta sukob sa Cvetinovićem koštao glave.

On je dodao da je Knele “bio vulkan, Etna” i da zato nije hteo da mu vrati “roleks” i džip.

– Dečko (Cvetinović) je išao po blagoslov kod svih jačih, jer je mafijaš. Pitao ih je: “Šta mislite o Kneletu?” Jedan kaže preterao je, drugi jebi ga, treći niz vodu… Pet glasova za, jedan ne i… Nema brate, kako misliš. Deset puta možeš da prozivaš nekog, jedanaesti si gotov – ispričao je Kristijan priču o Kneletu aludirajući na dešavanje i tuču iz Farme.
izvor(srbija.danas)

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *