ŠTA SAD, ANABELA? Rekla je da mrzi žene koje vole OŽENJENE! A Luna i Sloba? Ovako se VADI! (VIDEO)

Anabela Atijas je sinoć bila gošća Ognjena Amidžića, a iako je pre početka emisije medijima rekla da ne može više da priča o Luni Đogani, Slobi Radanoviću i Kiji Kockar, u emisiji je govorila o svemu pomenutom.

U jednom trenutku Ognjen je pustio Anabelin snimak sa “Farme” na kojoj je učestvovala, a u kom govori sledeće:

– Užasno se gnusam od žena koje se “pale” na oženjene muškarce – rekla je Anabela. Dobro je poznato da je njena ćerka u vezi sa oženjenim Slobom u “Zadruzi”. 

– Mislila je na žene, ne na decu – sa osmehom se ubacila Mia Borisavljević.

– Ne, ne, ova žena o kojoj pričam nije moja ćerka. Kao prvo, moje dete se zaljubilo i ta ljubav je obostrana – rekla je Anabela.

– Ja moram da kažem, sa strane, nije ga Luna tukla. Ti ovde pričaš o navalentnim ženama? – pitao je Ognjen.

– Tako je. Koje su sedele u krilu muškarcima koji su oženjeni. On je gura, a ona seda. On je neće, a ona… To sam komentarisala – dodala je Anabela.

– To se ne odnosi na Lunu? – pitao ju je Ognjen.

– Ne odnosi se na ljude koji se zaljube, gde se desi ljubav kakva se desila njima dvoma. Meni je van pameti kriviti treću osobu! I ja imam drugi brak… Nije ni kod mene u prvom braku sve bilo savršeno, ali nikad nisam išla i razmišljala o nekom trećem. Ja i moj muž smo jedini mogli da budemo krivi za krah našeg braka ili veze, šta god – pokušala je da objasni Anabela.
izvor(srbija.danas)

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *