Mala LAŽ pomoću koje ćete odvući žensku U KREVET: Iznenadićete se koliko je PROSTO!

Čak i kada ste u vezi sa nekim godinama, razgovor o se*su može da bude veoma neprijatna situacija, jer izlažete ranjivi deo sebe, pa tako mnogi parovi ne znaju šta bi njihov partner zaista želeo u krevetu.

Međutim, Kristen Mark, istraživač koji se bavi temom se*sa na Univerzitetu u Kentakiju, ima sjajnu ideju kako da svojoj lepšoj polovini iznesete svoju najprljaviju se*si ideju i da saznate šta je njoj podsvesno na pameti.

Na primer, recite joj kako ste sinoć imali najluđi san i da ste sanjali kako ste vas dvoje pokušali neku novu stvar u se*su (ovde treba da dodate bilo šta što potajno želite da isprobate).

Kada joj izložite ideju, sačekajte njenu reakciju. Ako bude zaprepašćena i prestravljena idejom o trojci, analnom se*su ili vezivanju, onda možete samo da se nasmijete i da sačekate bolji trenutak da iskreno porazgovarate sa njom o tome.

Ali ako vam kaže: “Dobro, zašto ne bismo probali?”, onda vam je jasno da ste dobili džekpot.

Kada budete porazgovarali o istraživanju novih vidova se*sa, vaša devojka će se takođe otvoriti i priznati šta bi ona zapravo želela da probate. Jeste da se radi o maloj laži, ali sve je to za dobrobit vaše veze
Kristen Mark otkriva da su parovi koji razgovaraju o se*su zadovoljniji svojim seksualnim životima, pa pošto ste dobili ono što ste želeli, porazgovarajte sa devojkom iskreno i otvoreno o svojim željama.

Izvor(srbija.danas)

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *