NE MOGU DA JOJ PRUŽIM ONO ŠTO HOĆE: Sanja ISKRENO o odnosu sa Matorom – Žao mi je što plače, ALI…

Stankovićeva se otvorila u razgovoru sa Drvetom mudrosti.
Nakon jučerašnjeg dana u kome su se Jovana Tomić Matora i Sanja Stanković neprestano svađale, strasti su se konačno smirile, barem sa Sanjine strane.
Stankovićeva se danas poverila Drvetu mudrosti da joj je mnogo teško zbog nastale situacije i da bi volela da napravi iznenađenje Matoroj, kako bi je oraspoložila, pošto će ovih dana biti odvojene zbog obaveza u Fabrici, njihovom nedeljnom zadatku.

Poželela je da joj pokloni Nutelu, jer zna da Matora za tim najviše kuka, pa je Drvo zamolila za pomoć, na šta nije dobila konkretan odgovor. A na pitanje da definiše njihov odnos i celu situaciju, rekla je sledeće:

– Ne znam šta treba da radim. Šta da joj kažem. Ona je meni draga. Ja sam zbunjena, nikad nisam ni sa jednom ženom bila toliko bliska. Moram sa sobom da porazgovaram u glavi, da bi znala šta njoj da kažem – rekla je Sanja, a onda dodala:
– Ja sam nju zavolela prvo kao čoveka i htela sam da izvučem ono dobro što ima u sebi. Stalo mi je do nje. Hoću da joj pomognem u svemu i žao mi je što plače zbog mene, ali ne mogu da joj pružim to što ona hoće i zaslužuje – bila je iskrena plavuša. 

Da tu ima nešto više od prijateljstva, dokazuje i to što dok Sanja priča Drvetu o njoj, Matora u isto vreme sa ukućanima priča o svojoj simpatiji Sanji.
Ceo razgovor možete pogledati na videu ispod:
IZVOR (SRBIJA.DANAS)

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *