PRVI VELJKOV ROĐENDAN BEZ MENE: Ceca otkrila zašto je sin nije pozvao proslavu!

Veljko Ražnatović u nedelju je napunio 21 godinu, a slavio je dva dana sa prijateljima. Ovog puta sa njim nije bila mama Svetlana Ražnatović, kao što je to bio slučaj prethodnih godina, a nije je pozvao na veselje jer je odlučio da slavi na Kopaoniku, dok je folk diva bila gost na koncertu kolege i prijatelja.

Iako je prethodnih godina pravio žurku za svoj rođendan kojoj su prisustvovali mnogi prijatelji porodice Ražnatović, Veljko, Cecin prvenac, ove godine je odlučio da divan dan slavi sa najbližim prijateljima i bez mame.
Ceca otkriva da je ovo prva godina da je Veljko sam organizovao svoje slavlje na kojem je okupio svoje društvo. Veljko je rođendan dočekao na Kopaoniku, da bi se zatim žurka nastavila čitav dan.

“Postoji sada neki novi trend da se rođendani dočekuju uveče, pa se sutra slavi ceo dan. Tako je i on uradio. Na Kopaoniku je proslavio rođendan sa prijateljima i sestrom, a onda se vraćaju za Beograd. Ovo prvi rođendan koji je on slavio bez mene, sa svojim prijateljima. Dok su bili mali, o žurkama sam odlučivala ja, sada kada su veliki, oni vode brigu o svojim žurkama, a ja o mojim. Zato ja došla da njegov rođendan proslavim sa svojim kolegom Miroslavom Ilićem, kojem je takođe rođendan kada i mom Veljku”, rekla je Ražnatovićeva, koju smo sreli na koncertu Miroslava Ilića.

Iako nije slavila rođendan sa sinom Ceca se sa njim čula u ponoć, a otkrila je šta joj je poželela:

Tokom Cecine karijere njena deca bila su izložena javnosti, a svaki njihov pokret bio je ispraćen u medijima te nas je zanimalo koliko su zapravo Veljko i Anastasija privatan život žrtvovali zarad majčine karijere.

“Ne mogu da kažem da nije bilo žrtvovanja, ali da se razumemo, uz sve te velike žrtve postoje i benefiti. Ne mogu uvek da gledam sa te mračne strane ili ružnije. I jedna i druga strana nose lepo i ružno, tako da sve to zajedno čini život”, kaže Ceca.