MEDIJI BRUJE O NJOJ! Spasili joj svinje od VATRE, a kada čujete kako im je zahvalila SMUČIĆE vam se

Da li imaju pravo?!
Farmerka kojoj su vatrogasci spasili svinje odlučila je da im se oduži jednim finim ručkom. Naravno, red je da se zahvali onima koji vam pomognu, no ova žena je ipak mrvicu preterala.

Naime, Rejčel Rivers iz engleske pokrajine Wiltshire poslala je vatrogascima kobasice napravljene od mesa baš onih svinja koje su spasili nekoliko meseci ranije. Naravno, odmah je naišla na kritike onih koji smatraju da to nije prikladno.

– Samo sam želela da se zahvalim vrednim vatrogascima koji su spasili moje svinjice. Moja farma nije utočište za životinje, već im mi pružamo najbolje moguće uslove života tih šest meseci pre klanja. Čuvamo ih na otvorenom i hranimo organskom hranom koju takođe uzgajamo na našoj farmi, iskrena je Rejčel.

Praščići su bili stari tek dve nedelje kad su ih vatrogasci spasili. Požar je zahvatio farmu. Lokalna vatrogasna služba uklonila je sa svoje Fejsbuk stranice objavu vezanu za kobasice i izvinila se pratiocima.

– Ovi prasići su odličnom reakcijom spašeni, ali samo zato da bi nekoliko meseci kasnije završili u klanici. To nema smisla.

Iz PETA-e su najavili da će vatrogascima poslati veganske kobasice u znak zahvale.

IZVOR(SRBIJA.DANAS)

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *