FATALNI I SMELI: Ovo su horoskopski znakovi koji vole da budu GLAVNI u krevetu!

Da li si među njima?

Veruješ li u horoskop ili ga čitaš iz zabave? Svakako, on ti ipak može otkriti mnogo toga o drugima, ali i o tebi samoj.

Jedna od osobina o kojoj se najčešće govori kad je reč o “zvezdanim karakteristikama”, jeste strast. Stoga otkrivamo koji su najstrastveniji horoskopski znakovi – koji uvek žele da preduzmu kontrolu tokom seksa!

ŠKORPIJA

Škorpija voli da mašta. Ono što se drugi ne usude ni da pomisle, ona odmah želi da proba. Rođeni u ovom znaku često su “divlji” u krevetu. Povrh svega, Škorpion tačno zna šta želiš, šta ti se najviše sviđa i rado će se postarati da to i dobiješ. via GIPHY

OVAN

Ovnovi se rado osećaju (nad)moćno, te po svaku cenu žele imati kontrolu nad svime – pa tako i u krevetu. Stoga su i oni prilično divlji u vođenju ljubavi. Jako su samouvereni, te su u svako vreme spremni na eksperimentisanje. Seksualne igračke su im omiljena zanimacija.

BIK

Doduše, Bikovi nisu toliko divlji poput Škorpija i Ovnova, ali su vrlo strastveni u krevetu. Rođeni u znaku Bika nesebični su ljubavnici, rado imaju kontrolu u krevetu, ali im je i posebno važno da im se emotivno totalno predaš.
IZVOR(SRBIJA.DANAS)

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *