PLAČEM, GLEDAM TUŽNE FILMOVE: Kristina Radenković otvorila dušu – iskreno o ljubavnoj patnji!

Kristina Radenković je u srećnom braku, ali na pitanje da li je nekada patila u ljubavi, kao iz topa je odgovorila “naravno”. Odmah je i otkrila kako to izgleda kada ona pati, ali i da li bi nekada oprostila prevaru:

– Kao i svi drugi, plačem, gledam tužne filmove, slušam jako tužne pesme. Ja imam sreću da nikada ne izgledam tužno, nego hladno, kao da me se ništa ne tiče. Tako sam se rodila, izgledam kao kocka leda, pa je onda teško po meni provaliti da mnogo patim, a patila sam mnogo. 

Iako je opraštala prevaru, za jednu stvar kaže da nikada ne bi mogla da oprosti, a to je laž. 

Ipak, kada je prevara u braku u pitanju, tu nije baš sigurna kako bi reagovala. 

– Ne znam… Ja nisam od onih koji misle da preko toga ne može da se pređe. Verujem u neku strast, u neku trenutnu zaljubljenost. Svaki brak i svako prijateljstvo je jedan dogovor, kao što je poslovni, tako je i ljubavni dogovor. Kad prođe ta prva zaljubljenost, ostane neka prijateljska prava ljubav i neka privlačnost. Dešava se da ljudima dosadi, da ne vode računa jedno o drugome, da zaborave da ljubav mora da se gradi, da se zaliva i onda dođe do prevara. Živimo u 21. veku, ljudi su prevareni ili su prevarili, nije to nikakav tabu. Sad da mi suprug dođe i kaže da me je prevario, verovatno bih mu otcvikarila glavu, ali ne znam šta bih radila Druga je stvar, mi smo porodica, ne znam šta bih radila, možda bih i napravila kompromis. Nikad ne reci nikad – završava Kristina za blic tv.
IZVOR(SRBIJA.DANAS)

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *