MUŠKARCI, smara vas odlazak u teretanu? Sada možete da transformišete vaše telo za samo mesec dana

Ova vežba će vam pomoći u tom zadatku…
Ako nemate vremena da posetite teretanu i da radite dugotrajne treninge, onda vam savetujemo da probate ovaj mesečni trening koji će vam pomoći da za samo 30 dana transformišete telo.

Radićete samo jednu vežbu koju ćete svakod dana raditi sve duže. Za ovu vežbu vam je potrebno samo par minuta, tako da nećete moći da pravite izgovore kako nemate vremena. 

Vežba koju ćete raditi je izdržaj u skleku ili PLANK kako se ona popularno zove. Izdržaj u skleku je jedna od najpopularnijih i najefektivnijih vežbi za abdominalni deo vašeg tela. Pored abdomena, ova vežba utiče i na veliki broj drugih mišića, pa će vaše ruke, ramena i noge takođe biti pod velikim naporom. Ako duži vremenski period ostanete u skleku, osetićete kako i drugi mišići počinju da se aktiviraju, pa ćete od ove stacionarne vežbe dobiti pravi trening.

Poenta je da svaki dan povećavate izdržljivost u skleku i da se trudite da budete što više u plank poziciji. To znači da ćete na početku prvog dana u planku biti samo 20 sekundi, da bi se to vreme na kraju 30. dana povećalo na 260 sekundi.

Na ovoj slici možete videt kada i koliko treba da ostanete u skleku. Šestog, trinaestog, devetnaestog i dvadesetpetog dana se odmarajte .

Oni koji su probali ovakav način vežbanja kažu da su za mesec dana uspeli da oblikuju svoje telo i da  dobiju osetnu snagu i izdržljivost, što ih je kasnije navelo da počnu da se bave ozbiljnijim treninzima u teretani ida tako još više utiču na svoje telo.
IZVOR(SRBIJA.DANAS)

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *