RADOSNA VEST! Maca Diskrecija će postati MAJKA?! Otkrila je da jedva čeka da se UDA! (VIDEO)

Spremna je za novu životnu ulogu.
Veliki šef danas je imao poseban zadatak za zadrugare u kom su morali da ubace sargarepu u čašu, dok im ona visi zavezana za struk. Najbolja u igri bila je Maca Diskrecija kojoj je ovo bila prva pobeda i baš se radovala tome.

Kao nagradu ova zadrugarka je dobila da u iznosu od 1000 dinara može da uzme robu na novogodišnjem bazaru, kao i besplatnu masažu u salonu lepote.

– Sad sam upravo iskoristila i svašta nakupovala za 1000 dinara što ste mi dali. Kupila sam krofne slatke, bakine kolače, novogodišnju šolju, neće niko u kući imati ovakvu – započela je Maca svoje obraćanje Drvetu mudrosti.

Nakon toga, Drvo ju je upitalo šta još ima novo i kakav je njen ljubavni život.

-Sinoć sam imala svađu sa Borom, mislim da će ga kocka ubiti. Pitala sam ga da li se napolju kocka, on kaže da se ne kocka. Iznervirao se što nisam htela da mu pozajmim još 500 dinara – objasnila je Maca.

Maca je Drvetu otkrila da bi Boru ostavila ukoliko bi se napolju kockao, ali i da jedva čeka da se uda.

-Ne znam da li će to biti Bora, jedno su želje, drugo su mogućnosti. Da, volela bih da se udam. Javlja mi se i taj majčinski instinkt. Možda to bude Bora, a možda neko drugi, ne znam, ne mogu tako lako da se zaljubim. Već mi je vreme, 27 godina punim u maju sledeće godine, pa mi je i vreme – rekla je Maca, a onda je na nagovor Drveta ipak odlučila da i Bori nešto pokloni.

– Eto ti poklončić, nisi više zaslužio. Zbog kazina. Hoće li ti biti bitniji kazino ili ja – upitala je Maca Boru, koji je rekao da mu je ona bitnija.

Kako je izgledalo priznanje Mace Diskrecije Drvetu mudrosti, možete pogledati u videu u prilogu:
IZVOR(SRBIJA.DANAS)

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *