UDARAC I KRV! Nakon što je slomio ruku, Sloba se OPET povredio i to ZBOG LUNE!

Sloba Radanović napravio je pravu dramu kada je otvorena fabrika u “Zadruzi” jer mu nije pružena prilika da bude jedan od radnika. Ove nedelje, želja mu je ispunjena pa je postao radnik Novogodišnje fabrike, ali se danas svojevoljno nije pojavio na poslu.

Naime, iako se probudio kada i svi radnici, on nije otišao u fabriku, zbog čega je Veliki šef poslao pismo u kom je poručio Slobi da je otpušten:

– Sloba se pre svega prijavio kao dobrovoljac, niko ga nije terao. S obzirom na povredu ruke, najlakše je mogao da zaradi dnevnicu. On je dobio otkaz u fabrici jer se danas nije pojavio na radnom mestu. Njegov nedolazak u fabriku ugrožava ceo kolektiv. Kao što znate, radnici fabrike, ali i svi ostali se bore za otvaranje prodavnice, a Slobi očigledno to nije bitno – pisalo je, između ostalog, u pismu. 

Kao ovonedeljni vođa, Miki Đuričić je Slobi pružio priliku da objasni šta se desilo pa je odlučio da ne ode u fabriku: 

– Od bolova nisam oka sklopio, slučajno sam se sudario sa Lunom, malo mi je prokrvarilo, ja sam ustao kad su ustali radnici, ali nisam bio ni za šta – rekao je on.

Vođa se obratio Velikom šefu i zamolio ga da uzme u obzir Slobinu povredu, te da, ukoliko je moguće, neko drugi ode da ga zameni. Da li će se to desiti, videćemo.

IZVOR(SRBIJA.DANAS)

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *