Imala je scene sek*a u “Žikinoj dinastiji“, a onda je otišla iz Srbije i udala se za AMERIČKOG BIZNISMENA

Ovako danas izgleda jedna od najlepših glumica Jugoslavije, Maja Sabljić.

Jedna od najzanimljivijih scena u čuvenom serijalu “Žikina dinastija” jeste “Miša i pauza za topli obrok”, u kojoj Nikola Kojo vodi ljubav sa svojoj ljubavnicom koju glumi Maja Sabljić. U toj sceni Maja izgleda fenomenalno, a tokom seksa broji Miši, to jest Nikoli Koji, koliko je sekundi ostalo do kraja pauze za topli obrok.

Maja Sabljić danas ima 57 godina, a poslednji film koji je snimila u Srbiji bio je “Lavirint“ 2002. i na našu scenu se, kako je sama rekla, neće vraćati.

– Više ne razmišljam o tih 20 godina provedenih u kinematografiji i kao da je to bio neki drugi život. U to vreme bilo je mnogo lepše, drugačije i druge vrednosti su bile na ceni – rekla je Maja Sabljić za „Blic“ tokom boravka u Vrnjačkoj Banji prošle godine. 

Maja Sabljić živi u Americi od 1993, a pričalo se da je u Los Anđelesu živela na visokoj nozi i da stanuje na Bulevaru sumraka, između Holivuda i Beverli Hilsa. Bila je u braku 20 godina, od 1992. do 2012, sa američkim biznismenom srpskog porekla Džordžom Zečevićem, sve do njegove smrti pre pet godina.

– Glumci u Holivudu žive u svom zatvorenom svetu. Ali, najveće zvezde su u stvari najnormalnije i najprijatnije osobe. To mi je bilo baš fascinantno. Pošto smo se moj pokojni suprug i ja družili sa Den Tanom i često smo bili u jednom od njegovih restorana, viđali smo poznate glumce. Ali, njih niko ne sme da “davi”. A one koje je Den Tana pozdravljao ili se družio s njima, viđali smo i mi – ispričala je Maja Sabljić koja poslednjih godina živi na relaciji Beograd – Los Anđeles.

U jednom intervjuu je ispričala da je potpuno posvećena sebi, da radi na duhovnoj nadgradnji i da finansijski nije ugrožena. U Beogradu se viđa sa roditeljima, sestrom i njeno četvoro dece.
Maja Sabljić je glumila u filmovima “Groznica ljubavi”, “Pazi šta radiš”, “Kamiondžije opet voze” , “Druga Žikina dinastija”, TV seriji “Bolji život” , “Policajac sa Petlovog brda”…

IZVOR(SRBIJA.DANAS)

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *