Porodio zenu obučen kao joker

Porođaj za mnoge žene može biti itekako stresan, a vrlo je važno da porodilja veruje svom doktoru. Ali da li je to moguće ako je čovek od kog zavisi rođenje vašeg deteta obučen kao Džoker iz filma “Mračni vitez”?

Britani i Džastin Self iz Nešvila u Tenesiju želeli su da njihov doktor, Pol Lokus, izvrši porođaj obučen kao negativac iz filmova o Betmenu. Naime, vodenjak je pukao pre nego što je planirano i umesto 5. novembra, Britani je dobila trudove na samu Noć veštica, 31. oktobra. Doktor je u tom trenutku bio u svom kostimu i hteo je da se presvuče, ali budući roditelji nisu imali problem sa tim.

 Moja žena, budući da je vrlo otvorena i ima smisla za humor, mislila je da bi bilo urnebesno imati ovako jedinstven porođaj – ispričao je Džastin. – Potpuno je uvrnuta i sama pomisao da je vašu bebu na svet doneo Džoker.

Ovaj neobičan porođaj postao je i hit na internetu, a sam proces prošao je potpuno glatko. Doktor je čak sutradan svratio do Britanine sobe i ostavio čestitku sa likom – Džokera, naravno.

Pogledajte sliku ovde:
IZVOR(SRBIJA.DANAS)

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *