OVA DEVOJKA PRODAJE NEVINOST NA INTERNETU(Dečko joj obećao da će čekati prvu bračnu noć pa je slagao)

Razočarala se!
Bejli Gibson (23), Amerikanka vaspitana u strogo katoličkoj porodici, odlučila je najboljem ponuđaču na internetu da proda svoju nevinost. Iako joj je namera bila da se čuva do braka, odluku je promenila nakon što ju je prevario bivši dečko. Novac koji zaradi od prodaje nevinosti iskoristiće, kako navodi, da bi si osigurala bolji život.

– Ljudi me osuđuju, ali nemam problem s tim. Na kraju krajeva, to je moje telo i mogu sa njim da radim šta god hoću. Čini li me ovaj čin prostitutkom? Ne znam… Ako uslikate jednu fotografiju, čini li vas to fotografom – pita se Gibson koja kaže kako njen izbor više nije da čeka pravog nego da “proda”.

Devojka devičanstvo prodaje preko stranice “Moonlite Bunny Ranch” koja legalno nudi usluge prostitutki u američkoj državi Nevada. Bejli je na svom blogu objasnila kako ju je, kad je imala samo godinu dana, usvojila hrišćanska porodica koja je već imala jedno dete. Odrasla je u Sakramentu u Kaliforniji.

– Nisam smela da gledam televiziju niti da slušam ikakvu muziku osim hrišćanske. Nisam smela da imam ni prijatelje niti predugo da spavam. Kad bih želela da gledam neki film, to bi morao da bude porodični ili dečji film – kaže devojka.

Sa 16 godina poslali su je u žensku školi, a nakon njenog završetka došla je u kontakt sa svojim biološkim ocem i najzad se preselila u Viskonsin kod svoje bake, piše Daily Mail. Tamo je upoznala dečka koji je pristao da pričeka na seksualne odnose sa Bejli do braka. Ali, on ju je prevario i to kada je baš na Dan zaljubljenih spavao sa bivšom. Ipak je ostala s njim sve dok joj nije priznao i drugu prevaru…

– Neko vrime sam žalila, a onda sam zaključila da je čekanje do braka da bih izgubila nevinost bila loša odluka jer moj dečko toga nije bio vredan. Zato sam odlučila da nevinost prodam nekom od koga ću imati koristi – kaže Bejli.
IZVOR(SRBIJA.DANAS)

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *