(VIDEO) DODIK: “Znam ko ZELI DA ME UHAPSI “

Najnovije vijesti

Bosna i Hercegovina

Predsednik Srpske Milorad Dodik izjavio je za Radio-televiziju Republike Srpske da duže od godinu dana ima informacije o tome da postoji zahtev za njegovo privođenje i da je on upućen Srbiji, kao i da zna ko stoji iza tog  zahteva.

Dodik je upitao i zašto je njegovo procesuiranje traženo od Srbije kada on stoji na raspolaganju domaćim bezbednosnim strukturama.

Nekoliko lažnih priča je fabrikovano, a njihovi kreatori su Srbi koji vrše vlast na BH nivou, naglašava Dodik. Sve ankete pokazuju da kandidati SNSD-a dobijaju izbore u oktobru, a Savezu za promene ne preostaje ništa drugo nego da proizvodi neistinite priče, dodaje on.

Dodik je naveo i da je jedan od ministara iz Republike Srpske u zajedničkim institucijama urgirao da niko iz austrijske vlade ne dođe na obeležavanje Dana Republike, 9. januara, što, kako kaže, dovoljno govori o njihovim namerama.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da je Srbiji iz Sarajeva pre godinu dana upućen zvaničan zahtev za hapšenje predsednika Republike Srpske Milorada Dodika, podseća RTRS.

Izvor: Kurir.rs

Direktan link:

http://www.kurir.rs/region/bosna-i-hercegovina/2981849/video-dodik-znam-ko-stoji-iza-zahteva-za-mojim-privodjenjem

Foto: Printskrin / YouTube/ PTRC

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *