Doboj: Upoznali se na Fejsbuku, pa je silovao

Za S.Đ. se sumnja da je dan ranije, u popodnevnim satima, u svom stanu u Doboju, nesrećnu ženu na ponižavajući način prinudio na obljubu i druge polne radnje.

“Nakon toga ju je golu fotografisao, upućujući joj prijetnje da ne smije nikome reći da ga poznaje”, rečeno je u CJB Doboj.

Nesrećna žena je upoznala S.Đ. putem Fejsbuka, i nakon što joj je S.Đ. rekao da joj je pronašao zaposlenje, pozvao ju je u svoj stan gdje će se navodno sresti sa budućim poslodavcem. 

“Kada su ušli u stan, S.Đ. je zaključao ulazna vrata i nakon kratkog neprimjerenog razgovora sa njom, uhvatio ju za kosu i odvukao u drugu prostoriju gdje ju je silovao”, kazali su u policiji. 

Policijskoj stanici Doboj 1, juče oko 22 sata, prijavljeno je da je ta žena silovana. 

“Preduzimajući mjere i radnje na rasvjetljavanju prijavljenog krivičnog djela policijski službenici Sektora kriminalističke policije CJB Doboj ubrzo su identifikovali, pronašli i lišili slobode izvršioca”, naveli su iz CJB Doboj.

Na osnovu izdate naredbe Osnovnog suda Doboj, S.Đ. i njegov stan su pretreseni, te su pronađeni i izuzeti materijelni dokazi koji mogu poslužiti u daljem toku krivičnog postupka.

Izvor: Nezavisne novine

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *