Evo šta kriju internet oglasi za upoznavanje u BiH: Sve se odvija prema njihovim pravilima i za to traže 150 evra

Vreme tehnološkog razvoja umnogome je olakšalo posao raznim prevarantima, kriminalcima, mešetarima, ali i prostitutkama.

Kao gljive posle kiše počele su se pojavljivati i internet stranice, kojih je na desetine hiljada, a služe za sve i svašta, obično pod maskom – za upoznavanje.

Saradnici

„Slomljena srca“, „Usamljena“, „Tražim srodnu dušu“, samo su nekih od naziva, a koji govore o čemu se zapravo radi, upoznavanju bračnog partnera. Međutim, ima i onih stranica na kojima korisnici traže partnera isključivo za seks. Kako bi najbolje spoznali šta se nudi na tim stranicama, šta se krije u pozadini, Avaz je napravio profil na jednoj od njih.

Nakon popunjavanja 50 pitanja koja će olakšati ostalim korisnicima da spoznaju o „kakvoj se osobi radi“, kakva su mu interesiranja, počela je internet avantura.

Samo što je napraviljen profil – muškarac, 30 godina, heteroseksualan, traži devojke istih godina – javilo se nekoliko korisnika s pitanjima: „Jesi li za seks“, „Čime raspolažeš“, „Hoćeš li mi poslati fotografije…“ i sličnim. Zatrpan inboks za nekoliko minuta provedenih na stranici! Nakon prvobitnog šoka, krenula je potragu za eventualnom partnerkom.

Desetine poruka, ali sve poput onih prvobitnih. „Gde si, šta radiš, jesi li u Sarajevu“ i sličnih. S profila „milenamila“ iz Banjaluke stigla je i konkretna poruka.

– Evo ovako. Igraćemo isključivo po mojim pravilima… ako misliš drugačije, ne javljaj se više… Uplatićeš 50 evra unapred, i još 100 evra ponesi sa sobom. Ja vozim, svojim autom, nemaš pravo da znaš gde idemo, nećeš imati priliku ni da vidiš put kojim idemo. Tek kada dođemo, imaćeš priliku da radiš šta želiš. U pitanju je vikendica u zabačenom selu u BiH, ima bazen, i potpuno je sređena. Subota i nedelja, nema kamera, mobilnih telefona, nema ni signala. Dva dana uživanja za 150 evra, ne možeš ni da zamisliš šta ćeš sve doživeti. U povratku ista procedura, moji saradnici će osigurati sve oko logistike. Ako se posle toga ponovo javiš, ideš na ignore. Ako mi se svidi s tobom, javiću ti se sama. Ako ti se javim sama, ne treba ti više novac ni za šta. Ponećeš samo par flaša dobrog vina. Ako ne prihvataš, nemoj da odgovaraš na poruku, ako napišeš bilo šta osim „prihvatam“, ideš na ignore… – napisala je „milenamila“.

Nakon što je nastavljena komunikacija, pitajući kad može, „milenamila“ je zabranila pristup svom profilu i, kao što je i pripretila, stavila na ignore.

Dođi sam

Tražeći korisnike iz Sarajeva, sljedeći zanimljiv razgovor bio je kada je “Majabl” tražila fotografije i ponudila šifru galerije svojih fotografija na stranici.

– Možemo se naći, živim na Malti, dođi sam, ako želiš – napisala je, između ostalog.

Činjenica da za kreiranje profila na jednoj ovakvoj stranici ne trebaju nikakve potvrde da ste punoletni, s pravom mogu zabrinuti i roditelje, koji ne vode računa šta deca rade kada su onlajn.

Transvestit iz Zagreba

U moru raznih profila, ponuda se*sualnih usluga, veliki je broj i transvestita. Jedna od ponuda bila je od transvestita iz Zagreba.

– Hej miki, Zagreb – kvatrić. Pružam vrhunsku opuštajuću – erotsku masažu na stolu za masažu i sa finim uljima plus seks, fetiši. Susret 200 kuna – pisalo je u ponudi.
izvor(blic.rs)

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *