Poznanstvo s Facebooka: Ubio tinejdžericu nakon samo sedam sati!

Par se upoznao na Facebooku. Ubio ju je sedam sati nakon prvog razgovora.

16-godišnja Linda i 21-godišnji Jerry upoznali su se na Facebooku 8. travnja 2011. godine. Nakon toga je sve išlo jako brzo. U 14:30 počeli su chatati, u 18:30 odlučili su se naći. U 21:15 pao je prvi se*s, a u 21:39 djevojka je bila mrtva, piše Bild.

Počelo suđenje hladnokrvnom ubojici iz Slatine: Iz neposredne ga blizine dva puta ustrijelio u glavu
Jučer je započelo suđenje ubojici s Facebooka. U sudnicu je ušao s lisicama na rukama i okovima na nogama. ‘Žao mi je’, kazao je slabašnim glasom i započeo svoje svjedočenje. ‘Mazili smo se. Stavila je ruku na moju nogu…’, kazao je Jerry. Nakon seksa izbila je iznenadna svađa.

‘Kad je Linda od optuženog tražila da je odveze dečku, on se nećkao. To ju je razbjesnilo’, kazala je viša državna odvjetnica Ursula Haderlein.

Bijesna je tinejdžerka potom uzela željezni čekić, zatim i kuhinjski nož i nasrnula na Jerryja. Počeli su se boriti. ‘Tu sam izgubio kontrolu i pomutio mi se razum’, kazao je Jerry.

Prema nalazu obdukcije, Jerry je Lauru 13 puta udario čekićem po glavi, a onda devet puta izbo nožem. Djevojka je iskrvarila. Leš je zatim odnio u auto i odvezao u šumu. Tek se nakon nekoliko dana odlučio sam prijaviti policiji. Suđenje je u tijeku, a prijeti mu kazna od 15 godina zatvora.
izvor(dnevnik.hr)

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *