LJubav putem interneta:Melisa

Za život Melise Teljigović iz Bosanske Krupe presudan je bio jedan zahtjev koji je dobila na Facebooku putem aplikacije Are you interested. Nju je kontaktirao muškarac porijeklom iz BiH, koji živi u Njemačkoj, se kojim se počela…
Vanja Stokic

Za život Melise Teljigović iz Bosanske Krupe presudan je bio jedan zahtjev koji je dobila na Facebooku putem aplikacije Are you interested. Nju je kontaktirao muškarac porijeklom iz BiH, koji živi u Njemačkoj, se kojim se počela dopisivati. Zbog prostorne udaljenosti nije mislila da se iz toga može razviti veza.

„Kako sam izašla iz jako duge i mučne veze, trebao mi je neko za razgovor. Međutim kako je vrijeme odmicalo shvatili smo da smo stvoreni jedno za drugo. Toliko sličnosti smo imali da ni sama nisam mogla vjerovati. Pošto su nam se poklapale stvari koje volimo, pitao me je koji mi je omiljeni čaj i pomislio da će me oženiti ako odgovor bude od nane. Kad je od mene dobio baš taj odgovor, mnogo smo se smijali“, priča nam Melisa.

Ubrzo je došao u Krupu kako bi se upoznali, a vezu su održavali razgovorima putem Skypa i susretima svake dvije ili tri sedmice. Nakon nekoliko mjeseci odlučili su da se vjenčaju.

„Mogu slobodno reci, moj sadašnji muž je muškarac kojeg sam ja cijeli život zamišljala i čekala. Muškarac koji mi pruža svu pažnju ovog svijeta, voli, poštuje i cijeni. Svakako bilo je raznih mišljenja i sugestija od prijateljica kako trebam biti oprezna, jer je on stranac, međutim ja sam znala od prvog dana da je on onaj pravi!“

Vjenčali su se u Trogiru, nakon čega se on vratio u BiH. Preselili su se u Bihać, otvorili zajedničku firmu i dobili troje djece. Najmlađa kćerka je rođena prije desetak dana u sedmom mjesecu trudnoće i nalazi se u inkubatoru u Sarajevu.

„Zbog želje za još jednom djevojčicom i naše ljubavi vjerujem da će nam se naša plačica izvući i da ćemo ponovo svi biti na okupu“, uvjerena je Melisa.
izvor(http://lolamagazin.com)

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *