Udovica koja je SPAVALA SA 100 OZENJENIH MUSKARACA: Evo ZASTO MIJENJA PARTNERE

U roku od desetak godina je, kaže, spavala sa preko 100 oženjenih muškaraca. A kaže da zbog toga sve žene treba da joj budu zahvalne.

Kaže da je žene proklinju umesto da joj zahvale

Gvenet Li (47) je finansijski konsultant iz Londona, ali odavno ne radi u struci. Od kada joj je pre desetak godina muž umro usled kancera, rešila je da promeni zanimanje. Njena misija je, kaže, da spase bračne parove razvoda, a to radi tako što spava sa oženjenim muškarcima.

– Mnogo ljudi me proklinje i vređa ali ja smatram da radim pravu stvar jer zapravo održavam te brakove u životu. Toliko je brakova u krizi, naročito kod sredovečnih parova sa decom. Kad ste u braku 15 godina, a tu su i deca i svakodnevni stresovi, teško je održati strast. Kod žena naročito želja za se**om u tim slučajevima nestaje, a muškarcima i dalje fali. Oni ne žele razvod, ali ne žele ni da žive bez se**a i tu na scenu stupam na – otvorena je Gvenet, dodajući da većina žena zna da im se muževi viđaju sa njom, ali “rado se prave da ne znaju, jer vide da im brak cveta”.

Kako ona dalje objašnjava, ona je idealno rešenje jer pruža sve – i se** i izlaske i sve to bez opasnosti da će se pojaviti na kućnom pragu čoveka i pretiti da će sve da kaže ženi.

– Ja samo želim zabavu i se**, kao i ti muškarci. Uostalom, kada spavate sa nekim drugim, osvežavate brak. To važi i za mušku i za žensku prevaru – kaže Gvenet, dodajući da su neke od njenih veza trajale godinama.

Ona svoje klijente nalazi putem specijalizovanog sajta koji spaja uspešne poslovne ljude sa slični ženama. Tako Gvenet putuje širom sveta kako bi došla do zainteresovanih klijenata.

Izvor (Direktan link):

https://zena.blic.rs/porodica/ona-je-udovica-koja-je-spavala-sa-preko-100-ozenjenih-muskaraca-zene-me-proklinju-a/cfvk9v0

Foto: Printskrin

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *